París en bus

Amb aquest viatge descobrirem tots els racons de la ciutat de París, des dels principals museus i monuments fins a les places i avingudes més emblemàtiques. A més, ens divertirem amb les múltiples atraccions del parc Eurodisney.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / NIT EN RUTA

Sortida de l’escola a última hora de la tarda en direcció a França. Nit en ruta. Parada per sopar (portat de casa) i parades tècniques en ruta.

 

DIA 2: PARÍS

Esmorzar en ruta (portat de casa). Arribada a París i trasllat a l’hotel. Pel matí, farem una visita guiada de la ciutat, on veurem espais i monuments emblemàtics de la ciutat com l’Arc de Triomf, els Camps Elisis, el Jardí de les Toulleries, l’Ajuntament o la Torre Eiffel. Temps lliure per dinar i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PARÍS

Esmorzar. Al matí, farem una visita guiada de la Catedral de Nôtre Dame, l’Ille de la Cité i la Saint Chapelle. Temps lliure per dinar. A la tarda, visitarem el Museu del Louvre. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PARÍS / EURODISNEY / PARÍS

Esmorzar i sortida fins al Parc Eurodisney. Passarem el dia gaudint de les atraccions del parc a Main Street, Adventureland, Fantasyland i Frontiereland. Dinar inclòs al parc. També, veurem la gran desfilada de personatges Disney. A l’hora acordada, tornada a a Paris. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: PARÍS / NIT EN RUTA

Esmorzar. Durant el matí, visitarem el barri de Montmartre, també conegut com “La Butte”, és un barri amb encant situat a dalt d’un turó del districte XVIII de París. Els seus carrers en pendent ofereixen vistes panoràmiques de la ciutat. Veurem també la Basílica del Sagrat Cor. Temps lliure per dinar. Trobada amb l’autocar a última hora de la tarda i sortida fins a la nostra escola. Nit en ruta. Parada per sopar (no inclòs) i parades tècniques durant el trajecte.

 

DIA 6: ESCOLA

Arribada a l’escola a primera hora del matí i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 550€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×