Roma en vaixell

Amb aquest viatge ens arribarem fins a Roma en vaixell! Farem una visita cultural per la ciutat, des de la Roma Imperial a la Roma clàssica, i descobrirem la Ciutat del Vaticà.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / NAVEGACIÓ

Trobada a la terminal marítima de Grimaldi Lines al Port de Barcelona, check-in i l’embarcament. Un cop a bord, acomodació a les cabines. Sopar a bord i temps lliure per anar a la sala de festes i a la discoteca. Allotjament.

 

DIA 2: CIVITAVECCHIA / ROMA

Esmorzar i dinar a bord. Dia lliure per gaudir del vaixell fins a l’arribada al port de Civitavecchia. Trasllat en autocar a l’hotel de Roma. Un cop instal·lats, sopar en un restaurant cèntric i allotjament.

 

DIA 3: ROMA

Esmorzar i visita amb guia als monuments més emblemàtics de la Roma Imperial per conèixer el Coliseu, o el Fòrum Romà per reviure el lloc on es desenvolupava la vida a l’Antiga Roma. Seguidament visitarem la Plaça del Capitoli, dissenyada per Miguel Angel. Dinar en un restaurant. Per la tarda, passejada per la Roma clàssica: Plaça Navona, Fontana di Trevi, Panteó d’Agrippa… Sopar en un restaurant cèntric i allotjament.

 

DIA 4: ROMA / VATICÀ / CIVITAVECCHIA / NAVEGACIÓ

Esmorzar a l’hotel i trasllat a la Ciutat del Vaticà. Allà visitarem als Museus Vaticans (guia i entrades incloses): Capella Sixtina, Plaça i Basílica de Sant Pere. Dinar en un restaurant i trasllat a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat en bus cap a Civtavecchia. Embarcament i sortida cap a Barcelona. Sopar. Diversió i nit a bord.

 

DIA 5: NAVEGACIÓ / BARCELONA

Esmorzar al restaurant self-service. Dia per gaudir de les instal·lacions del vaixell. Dinar inclòs. Arribada a Barcelona, desembarcament i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 550€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×