Sud de França

Amb aquest viatge farem un recorregut pel Sud de França. Gaudirem dels pobles i les ciutats amb més encant de la regió, coneixerem la seva història i farem visites culturals d’allò més interessants!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / TOULOUSE

Sortida de l’escola en direcció Toulouse. Breus parades en ruta per esmorzar. Arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure per dinar. A la tarda, farem una visita guiada de Toulouse, coneguda com “La ciutat rosa”, on destaca la Plaça del Capitoli amb l’Ajuntament i el Teatre de l’Òpera, la Basílica de Saint-Sernin, el Convent dels Jacobins, les riberes del riu Garona o la Plaça de Saint-Georges. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: TOULOUSE / CARCASSONE / TOULOUSE

Esmorzar i sortida fins a Carcassone. Arribada i visita guiada d’aquesta vila, capital de l’Aude i coneguda per la ciutat fortificada de Carcassona, d’arquitectura medieval i restaurada per Viollet-le-Duc al segle XIX i Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des de 1997. Temps lliure per dinar. A mitja tarda, tornada cap a Toulouse. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: TOULOUSE

Esmorzar i sortida per visitar la fàbrica Air Bus, on ens endinsarem al món de l’aeronàutica amb una visita guiada. Tornada al centre de Toulouse i temps lliure per dinar. A la tarda, visitarem la Cité de l’Espace, un centre de descobriment científic centrat en l’espai. Retorn a Toulouse. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: TOULOUSE / PERPINYÀ / ESCOLA

Esmorzar i sortida fins a Perpinyà. Farem una visita guiada pel centre històric de Perpinyà, una ciutat amb barris colorits i carrers adornats amb palmeres. També, descobrirem El Castillet, un dels edificis més emblemàtics de Perpinyà, que va ser l’antiga porta d’entrada a la ciutat fortificada, i la Catedral de Saint Jean, edificada al segle XIV i ubicada enfront d’una de les places amb més encant de la vila: la Place de Gambetta. Temps lliure per dinar. Continuació del viatge fins a l’escola, arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 390€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×