Surf al País Basc 4 dies

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de divertir-nos a la Costa Basca a través d’un programa molt dinàmic, on es combinen activitats aquàtiques i de lleure amb visites culturals i paisatgístiques.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / COSTA BASCA / JOCS DE PLATJA / PENYA SEGATS DE SOPELA-GETXO

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Bizkaia. Parades en ruta per esmorzar i dinar (portats de casa). Continuació del viatge i arribada a l’allotjament, situat a la Costa Basca i distribució de les habitacions. A continuació, farem jocs de platja. Sopar al hostel i sortida al vespre per visitar els penya segats de Sopela-Getxo amb guia. Retorn al hostel. Allotjament.  

 

DIA 2: SURF / DONOSTI / PLATJA D’URDULIZ

Esmorzar. Pel matí farem una classe de surf (1 monitor cada 6 alumnes). Dinar i, a la tarda, farem una excursió fins a Donosti amb guia local, la capital de la província de Guipuzcoa i una de les ciutats més emblemàtiques del País Basc. Destaca per la Playa de la Contxa, així com pels edificis del centre de la ciutat: l’Ajuntament, el Teatre Victòria Eugènia, Seu Foral de la Diputació… Acabada la visita, retorn al hostel, i a l’hora acordada, sortida de cap vespre a la platja d’Urduliz amb guia. Sopar pícnic. Allotjament.

 

DIA 3: SURF / BILBAO

Esmorzar. Pel matí ens divertirem amb una classe de surf (1 monitor cada 6 alumnes). Dinar al hostel. A la tarda, ens traslladarem fins a Bilbao, una ciutat de Vanguardia coneguda internacionalment que destaca pel casc antic i la seva càlida atmosfera; pel Museu Guggenheim i per la ría i els seus Ponts. Acabada la visita, retorn al hostel. Sopar, festa de comiat i allotjament.

 

DIA 4: SKATE / ESCOLA

Esmorzar i activitat de skate. Dinar i sortida cap a la nostra escola. Parades en ruta i arribada a última hora de la tarda.

 

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

 

PREU PER ALUMNE: 410€

 

El preu inclou:

 • Hostel a la costa de Bilbao en règim de pensió completa
 • Totes les activitats especificades al programa
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors
 • Monitoratge per fer totes les activitats
 • Transport amb despeses del conductor

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×