Toulouse, Bordeus i Carcassona

Amb aquest viatge farem un itinerari per la regió cultural d’Occitània, al sud de França, tot descobrint tres municipis amb encant: Tolosa, Bordeus i Carcassona. Visitarem els centres històrics, passejarem pels seus carrers principals i coneixerem els espais culturals més importants.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / TOLOSA

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a França. Arribada a Tolosa i visita guiada a l’Airbus. Dinar portat de casa. A la tarda farem una visita guiada a Tolosa amb entrades incloses a l’edifici de l’Ajuntament i l’Església de Saint Sernin. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: TOLOSA / BORDEUS

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la Duna de Pilat i la vila d’Arcachon. Dinar al centre de Bordeus i per la tarda, visita per la ciutat on veurem: la Place de la Comédie, la Place de Quinconces, la Place de la Bourse, els Miralls d’aigua, la Porte Cailheau, la Place du Parlement, la Place Camille Jullian, la Catedral de Sant André, l’Ajuntament, la Porte Dijeaux, el Mercat dels Grandes Hommes, l’Església de la Mare de Deu i el Passeig de Tourny. Sopar i allotjament a l’hotel de Bordeus.

 

DIA 3: BORDEUS

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar el Museu Cité du Vin de Bordeus. Dinar a un restaurant. A la tarda farem una excursió en vaixell per Bordeus. Seguidament, possibilitat de visitar una fàbrica d’armament de la 2ª guerra mundial (entrada no inclosa). Sopar i allotjament a Bordeus.

 

DIA 4: BORDEUS / SARLAT / PARC CAUSSES DE QUERCY

Esmorzar i sortida cap a Sarlat per fer una visita a la població. Dinar a un restaurant cèntric de Sarlat. Per la tarda visitarem el Parc de Causses de Quercy. Dintre del parc podem centrar la visita a Rocamadour, la vila sacra de Saint Cirq Lopipie o les Grutes de Cadirac. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: CARCASSONA / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap Carcassona. Pel matí farem una passejada pel Canal du Midi. Dinar al centre de la Ciutadella medieval de Carcassona, visita a la Ciutadella i retorn cap a l’escola. Arribada a última hora de la tarda.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 580€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×