Setmana blanca 4 dies

Amb aquesta sortida gaudirem de la neu i les pistes d’esquí durant 4 dies molt complets! Conviurem en un privilegiat entorn de muntanya, practicarem i descobrirem diversos esports d’hivern amb monitors i ens divertirem amb activitats complementàries fora de les pistes.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PISTES D’ESQUÍ (a escollir) / HOTEL

Sortida de l’escola cap a l’estació d’esquí acordada. Xerrada de seguretat. Arribada i lloguer de material. Pel matí classes d’esquí o snowbord. Dinar pícnic. Per la tarda, esqui lliure amb monitors. Trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, discoteca i allotjament.

 

DIA 2: HOTEL / PISTES / EXCURSIÓ / HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i per la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió a Banys Dorres i trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, singstar i allotjament.

 

DIA 3: HOTEL / PISTES / EXCURSIÓ / HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i per la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió a Puigcerdà i trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, discoteca i allotjament.

 

DIA 4: HOTEL / PISTES / HOTEL / ESCOLA

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar hotel, retorn de lloguer de material, foto de grup i sortida cap a la nostra escola.

 

Activitats opcionals

Esquí nòrdic / Construcció d’iglús / Raquetes de neu / Rocòdrom / Tirolina – Ràpel / Ponts tibetans / Llit elàstic / Aigües termals / Circuit BTT / Carrera d’orientació / Tir amb arc / Visita a Puigcerdà i Mont Louis

 

PREU A PARTIR DE: 360€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×