Setmana blanca 5 dies

Amb aquesta sortida gaudirem de la neu i les pistes d’esquí durant 5 dies molt complets! Conviurem en un privilegiat entorn de muntanya, practicarem i descobrirem diversos esports d’hivern amb monitors i ens divertirem amb activitats complementàries fora de les pistes.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PISTES D’ESQUÍ (a escollir) / HOTEL

Sortida de l’escola cap a l’estació d’esquí acordada. Xerrada de seguretat. Arribada i lloguer de material. Pel matí classes d’esquí o snowbord. Dinar pícnic. A la tarda, esqui lliure amb monitors. Trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, discoteca i allotjament.

 

DIA 2: HOTEL / PISTES / EXCURSIÓ / HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i a la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió a Banys Dorres i trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, sing star i allotjament.

 

DIA 3: HOTEL / PISTES / EXCURSIÓ / HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i a la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió per fer patinatge sobre gel. Trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, pel·lícula i allotjament.

 

DIA 4: HOTEL / PISTES / EXCURSIÓ / HOTEL

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar pícnic i a la tarda, esquí lliure amb monitors. A mitja tarda, excursió a Puigcerdà i trasllat a l’hotel, dutxa, sopar, discoteca i allotjament.

 

DIA 5: HOTEL / PISTES / HOTEL / ESCOLA

Esmorzar i trasllat a pistes. Classes d’esquí o snowboard. Dinar hotel, retorn de lloguer de material, foto de grup i sortida cap a la nostra escola.

 

Activitats opcionals

Esquí nòrdic / Construcció d’iglús /Raquetes de neu / Rocòdrom / Tirolina – Ràpel / Ponts tibetans / Llit elàstic / Aigües termals / Circuit BTT / Carrera d’orientació / Tir amb arc / Visita Mont Louis

 

PREU A PARTIR DE: 460€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×