Activitats d’aventura (ESO)

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció a la comarca d’Osona. Arribada al Parc d’Aventura, esmorzar, presentació dels monitors i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per divertir-nos amb una rotació d’activitats d’aventura en un entorn natural, tot fomentant la cohesió de grup i el desenvolupament emocional. Cal escollir 4 de les següents activitats:

 

1r i 2n d’ESO:
Circuit aeroforestal – Circuit de pont de mico i tirolina gegant – Supertobogan lliscant amb tubby’s – Campionat de futbolí humà gegant – Tir amb arc amb dianes mòbils – Escalada esportiva al rocòdrom – Circuit d’equilibri Slackline – Cursa Rogaine – Gimcana d’habilitats – Gimcana de relleus amb esquis, bigpacks i altres – Humor amarillo (Bola Gegant).

 

3r i 4t d’ESO:
Paintball (+5€) – Circuit aeroforestal – Circuit de pont de mico i tirolina gegant – Campionat de futbolí humà gegant – Escalada esportiva al rocòdrom i concurs d’speedclimbing – Ninja guarriors (+2€) – Tir amb arc amb dianes mòbils – Supertobogan lliscant amb tubbys – Circuit d’equilibri Slackline – Cursa de relleus amb vehicles de pedals 4×4– Cursa Rogaine d’orientació – Gimcana d’habilitats – Gimcana de relleus amb esquis, bigpacks i altres – Humor amarillo (+10€. Bola gegant, tobogan lliscants i cursa d’obstacles). 

 

Acabades totes les activitats, temps lliure per dinar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

*Possibilitat de transport.

 

Preu per alumne 1r i 2n d’ESO: 19,80€

Preu per alumne 3r i 4t d’ESO: 22€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×