El robot educatiu i el Modernisme

Sortida de l’escola a les 9:00h en direcció a la comarca del Vallès Occidental. Esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per introduir-nos al món de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, i descobrir el modernisme, tot a través de dues activitats:

 

Taller del robot educatiu: Aprendrem conceptes matemàtics i de robòtica bàsics, tot jugant amb un entranyable robot en forma d’abella! El robot seguirà les nostres instruccions per uns camins que haurem creat, així aprendrem el llenguatge direccional, girs i conceptes d’especialitat.

 

Activitat modernista (a escollir): Crearem un vitrall i el pintarem com ho feien els modernistes, que ens emportarem a casa de record. O bé, farem una visita guiada pels edificis modernistes més emblemàtics de Sabadell.

 

Acabada l’activitat, temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

Objectius de l’activitat:

 

 • Seleccionar i valorar la informació rebuda o aconseguida per mitjà de les tecnologies de la informació i de la comunicació.
 • Aplicar, en contextos diversos, els diferents coneixements adquirits i els recursos propis, a fi de resoldre de manera creativa problemes, situacions personals i necessitats de la vida quotidiana.
 • Iniciar el procés d’aprenentatge de les habilitats matemàtiques bàsiques i de l’ús de les tecnologies a través del joc i la cooperació entre companys.
 • Promoure l’automotivació i el pensament creatiu mitjançant la presentació d’eines noves.
 • Difondre el coneixement del patrimoni artístic i històric de la ciutat.
 • Introduir el modernisme amb explicacions tècniques de forma entenedora.
 • Conèixer els materials modernistes i les seves aplicacions.

 

*Aquesta activitat està recomanada a partir de P4 fins a Cicle Inicial d’Educació Primària.

**Possibilitat de transport.

 

PREU A PARTIR DE: 11€

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×