Els primats de la Fundació Mona

Sortida de l’escola a les 09:00h, en direcció a la comarca de la Selva. Esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per conèixer les principals característiques dels primats: la seva biologia, l’evolució, l’ecologia i l’adaptació als diferents hàbitats. També, serem conscients de l’efecte negatiu que suposa per un primat la vida en captivitat extrema i aprendrem els objectius i les funcions d’un centre de recuperació de primats. Acabada la visita, temps lliure per dinar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

*Opció de fer un taller:

1r i 2n d’ESO

  • Sobrevivim a la selva: Els alumnes es posaran en la pell dels ximpanzés, dels predadors i dels cultivadors de palma d’oli en un joc d’acció on l’objectiu és la supervivència, a través de la recerca d’aliments.
  • Conservació i biodiversitat (oli de palma): Els alumnes es posaran en situació de l’actual problemàtica de pèrdua d’hàbitat que estan patint les selves de tot el planeta i les conseqüències en la pèrdua de biodiversitat. Amb aquest taller, l’alumne tindrà la possibilitat d’actuar segons el rol que li toqui.

3r, 4t d’ESO i Batxillerat

  • Conservació i biodiversitat (Coltán): Els alumnes es posaran en situació de l’actual problemàtica de pèrdua d’hàbitat que estan patint les selves de tot el planeta i les conseqüències en la pèrdua de biodiversitat. Amb aquest taller, a cada alumne se li assignarà un rol i haurà de defensar la seva postura davant la problemàtica plantejada, tot treballant competències socials i emocionals.

 

**Possibilitat de transport.

 

Preu de la visita: 7€

Preu de la visita + taller: 9€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×