Programació de videojocs

Sortida de l’escola a les 9:00h en direcció a la comarca del Vallès Occidental. Esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per introduir-nos a la programació a través d’un joc molt senzill! Farem un taller on descobrirem les opcions bàsiques d’un programa a l’hora de poder crear un videojoc. Acabada l’activitat, temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

Objectius de l’activitat:

 

  • Conèixer els conceptes bàsics de la programació i la construcció per blocs, així com entendre la importància de la seqüencialitat de les instruccions per fer funcionar els elements d’un videojoc.
  • Utilitzar diferents representacions i expressions artístiques i iniciar-se en la construcció de propostes visuals.
  • Iniciar-se en la utilització per a l’aprenentatge de les tecnologies de la informació i la comunicació, seleccionar i valorar la informació rebuda o aconseguida per mitjà de les tecnologies de la informació i de la comunicació.
  • Gaudir i respectar la creació artística i comprendre els llenguatges de les diferents manifestacions artístiques i utilitzar diversos mitjans d’expressió i representació.

 

*Aquesta activitat està recomanada a partir de Cicle Mitjà d’Educació Primària fins a 1r d’ESO.

**Possibilitat de transport.

 

PREU A PARTIR DE: 8€

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×