Urban Escape a Girona

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció a Girona. Esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per divertir-nos amb un Urban Escape per la ciutat de Girona! Farem grups de 6-8 alumnes i, a través d’una història, haurem de trobar un objecte amagat a la ciutat per aconseguir el nostre objectiu. Tots els grups aniran acompanyats per un professor/monitor. Segons el nivell i les necessitats del grup, podrem escollir 1 dels Urban Escapes següents:

 

EL TRESOR D’EN SERRALLONGA – Educació Primària
En Joan Sala i Ferrer, conegut com a Serrallonga, ha estat capturat per la guàrdia reial i necessita la nostra ajuda per evitar, que el Virrei de Cardona i el bàndol enemic dels Cadells, es facin amb el seu botí: Un cofre ple de monedes d’or, joies, diamants… i alguna llonganissa. Haurem de resoldre tots els enigmes i trobar el tresor abans que els seus enemics.

 

LES ALES DE LA COCOLLONA – A partir de CM de Primària i ESO
La llegenda de la Cocollona és una de les llegendes més conegudes de Girona. Una antiga novícia que va ser tancada en una cel·la subterrània fosca i humida a la riba del riu Onyar, convertint-se així en una mena de cocodril amb ales de papallona. Diuen però que la nostra Cocollona devia perdre les ales i ara necessita la nostra ajuda per poder trobar-les! Haurem de trobar les ales de la Cocollona amb l’ajuda de les altres llegendes de la ciutat.

 

ELS SECRETS DE DALÍ – A partir de CM de Primària, ESO i Batxillerat
Salvador Dalí va morir el 23 de Gener de 1989. L’Artista ens ha deixat un quadre en herència, però abans vol comprovar si som mereixedors de trobar la seva estimada pintura. Haurem de superar totes les proves que ens ha deixat escampades per la ciutat de Girona, per saber on es troba amagada!

 

LES PORTES DEL CALL –  ESO i Batxillerat
Amagat entre els carrers laberíntics del Call Jueu, es troba amagada l’última Menorà que va il·luminar la ciutat abans de l’edicte d’expulsió dels jueus l’any 1492. Ara el secret ha sortit a la llum i diversos busca tresors la busquen incansablement. Haurem de resoldre un seguit d’enigmes per poder trobar la Menorà i preservar el secret!

 

EL DIAMANT DE SANTA BÀRBARA – Batxillerat
L’any 1808 Girona va ser envaïda per l’exèrcit francès, i una companyia de 200 dones varen lluitar contra l’invasor fins a fer-lo fora. Alfons XIII en recompensa per l’heroica gesta els hi va regalar un diamant a cada integrant d’aquesta companyia. Ara, un d’aquests diamants ha desaparegut misteriosament i està en les nostres mans recuperar-lo!

 

Acabades les activitats. Temps lliure per dinar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

*Possibilitat de transport

 

Preu per alumne: 15€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×