ACTIVITATS A L’ESCOLA

NO VOLEU SORTIR DEL CENTRE?

VENIM A FER LES ACTIVITATS A LA VOSTRA ESCOLA!!!

AQUESTES SÓN ALGUNES DE LES NOSTRES ACTIVITATS A L’ESCOLA:

 ANIMALS

EXPERIENCIES

ACTIVITATS AMB ANIMALS: 

Apel·lant al benestar animal, no s’oferiràn activitats al centre amb animals. Creiem que aquestes activitats impliquen estrès a l’hora del trasllat i realització de l’activitat.

PREHISTÒRIA I ARQUEOLOGIA

PREHISTORIA-

PREHISTÒRIA I ARQUEOLOGIA (EI i CI):

Presentem una activitat on la imitació dels hàbits de caça, recol·lecció, eines i troballes arqueològiques, constitueixen per sí mateixa una aventura més enllà dels temps. Farem: Mostra de teles, aliments i eines prehistòriques, Taller de pintures rupestres, Jocs de la prehistòria, Mostra de Rèpliques Arqueològiques i a més, farem la nostra Rèplica!

13,20€/alumne

GIMCANA DEL PIRATA

pirata

GIMCANA DEL PIRATA (EI i CI): 

El pirata barba negre creu que som mariners d’aigua dolça… Així que ens repta a superar les proves d’iniciació a la pirateria on haurem de córrer, saltar i riure si ens volem guanyar el seu respecte. Algunes de les proves seran: la xarxa del pescador, memory dels peixos, busquem els peixets amagats, punteria pirata, joc de popa i proa…

11€/alumne

GIMCANA DEL CIRC

CIRC-

GIMCANA DEL CIRC (EI i CI)

Avui ens visitarà un personatge molt peculiar del circ. Ens explicarà que ha perdut a la resta de components del circ i que necessita tornar a muntar la companyia per poder realitzar un gran espectacle. L’haurem d’ajudar comportant-nos com artistes de circ. Aprendrem a fer servir diferents elements malabars, farem proves de punteria, equilibris, habilitats…

11€/alumne

ELS 5 SENTITS

SENTITS

ELS 5 SENTITS (EI, CI i CM):

Aquesta és una activitat on coneixerem i treballarem els sentits d’una manera diferent i divertida. Dissenyada com experiència vivencial per treballar amb els alumnes i farcit de sorpreses. En el cas del follet dels sentits, necessita recuperar l’oïda, l’olfacte, el tacte, el gust i la vista; li donarem un cop de mà? 

12,90€/alumne

GIMCANA MEDIEVAL

MEDIEVAL

GIMCANA MEDIEVAL (EI i CI):

Ens vindran a veure la princesa i el príncep  i ens explicaran que necessiten que els ajudem. Per aquest motiu, ens haurem de convertir en princeses i prínceps realitzant una sèrie de proves de destresa típiques de l’edat medieval com ara: punteria, justes medievals, circuits d’habilitats, equilibris, etc. Serem capaços?

10,50€/alumne

L’EMPATIA

EMPATIA

L’EMPATIA (CI, CM, CS i ESO):

Amb aquesta sortida aprendrem a posar-nos al lloc dels altres, a comprendre els seus sentiments i les seves emocions. Treballarem l’empatia per sentir-nos millor amb nosaltres mateixos, ser més sensibles, saber escoltar, comunicar, tolerar, respectar… I així millorar el clima de l’aula i fomentar la cohesió del grup.

7,50€/alumne

ENS EXPRESSEM AMB IMATGES

FOTOGRAFIA

ENS EXPRESSEM AMB IMATGES (ESO i BATX):

Un dia per expressar les pròpies emocions, fomentar el treball en equip a través d’un concurs fotogràfic d’allò més dinàmic. Farem una divertida gimcana fotogràfica on haurem d’aconseguir punts a través de fotografies que expressin emocions, valors, cooperació, amistat…

7,50€/alumne

VIURE AMB ACTITUD  POSITIVA

ACTITUD POSITIVA

VIURE AMB ACTITUD POSITIVA (CI, CM, CS i ESO):

Un taller per prendre consciència de la importància de tenir autoconfiança, autoestima i automotivació… per ser més feliços! Farem un seguit de dinàmiques vivencials i participatives que ens ajudaran a fomentar l’educació emocional, les habilitats i els valors socials.

7,50€/alumne

GIMCANA DELS INDIS

Indis

GIMCANA DELS INDIS (EI i CI):

La gimcana  dels indis ens transportarà al seu fabulós món, les seves tradicions i els seus jocs. Ens podrem disfressar d’indis, pintarnos, jugar, coneixerem les seves cançons, danses, farem  collarets, ens pintarem la cara com ells… Serà un dia molt especial!

11€/alumne

REEXPLIQUEM ELS CONTES

REEXPLIQUEM CONTES

REEXPLIQUEM ELS CONTES (EI i CI):

Es tracta d’una activitat on volem fer incís en que l’explicació dels contes ha tornat amb força en les nostres vides, introduint la coeducació com a base per agafar consciència que és un àmbit imprescindible per poder reforçar el vincle amb els nostres infants. L’explicació de manera diferent dels contes clàssics, trencant estereotips i amb la combinació de dinàmiques i tallers, fan que aquesta activitat sigui diferent i divertida pels participants. Les princeses es salven soles!

12,50€/alumne

GIMCANA DELS CONTES

CONTES

GIMCANA DELS CONTES (EI i CI):

Ens rebrà un conta-contes al que li agrada molt explicar histories però que està una mica trist perquè fa molt que ningú li demana que n’expliqui una i per això algunes de les històries que ell coneixia les està començant a oblidar. Farem un seguit de jocs i dinàmiques per refrescar-li la memòria de contes com: l’aneguet lleig, Pere i el llop, En Patufet, etc.

11€/alumne

TITELLES I OMBRES XINESES

titelles

TITELLES I OMBRES XINESES (EI i CI):

Amb aquesta activitat Veurem diferents tipologies de titelles, farem els nostres propis personatges i farem volar la nostra imaginació tot unint les rondalles, el circ i els titelles. Farem: Presentació de la tipologia de titelles, el nostra titella, Dinàmica de titelles de dit, Representació d’ombres xineses i Recerca del titella perdut!

12,80€/alumne

JOCS GEGANTS

PRIMARIA

JOCS GEGANTS (EI i CI):

Un dia fantàstic per gaudir de jocs gegants! Els alumnes participaran en alguns jocs gegants com jocs amb una pilota gegant, mikado gegant, dianes gegants, twister gegant, domino gegant, puzles gegants… Us atreviu?

10,50€/alumne

CANÓ D’ESCUMA

FESTADELAIGUA

CANÓ D’ESCUMA (EI, CI, CM, CS):

Tindrem al centre escolar el protagonista indiscutible de qualsevol festa: El canó d’escuma! Portem la diversió a l’escola en forma de la festa de l’escuma molt refrescant i divertida per tots.

10,50€/alumne

PLANETARI I GIMCANA ASTRONAUTA

gimcana del astronauta1

PLANETARI INFLABLE + GIMCANA DE L’ASTRONAUTA (EI, CI, CM, CS):

Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses de l’espai, l’univers, els planetes i les estrelles. Algunes de les proves seran: Pluja de meteorits, parc gravitatori, maquillatge de marcià, etc.

10,50€/alumne

ELS OFICIS

OFICIS

ELS OFICIS (CI, CM i CS):

Una activitat que pretén donar a conèixer una mostra d’oficis clàssics (terrissaire/a i fuster/a), i d’altres menys coneguts com el de malabarista o més dinàmics com l’esportista. Els nostres personatges, en realitat monitors/es amb nocions de cadascun dels oficis en concret, mostraran les tasques més representatives d’aquests en una activitat interactiva, educativa i divertida. Els oficis apresos a través del joc i l’experiència personal.

12,80€/alumne

L’EDAT MEDIEVAL

EDATMEDIEVAL

EDAT MEDIEVAL (CI, CM i CS):

L’Edat Medieval s’instaura al vostre centre per fer reviure a tot participant una autèntica experiència transportada en el temps. Crearem una Cort al vostre centre preparada per la visita dels i les noves pretendents a la Cavalleria de la Cort. Ambientació, tallers artesanals, proves de coratge i cavalleria… tot està preparat per viure una activitat ambientada en aquesta etapa històrica tan fascinant.

12,80€/alumne

CULTURAL POPULAR CATALANA

CULTURA-POPULAR-CATALANA

CULTURA POPULAR CATALANA (EI, CI, CM i CS):

Una activitat vertebrada mitjançant tallers, jocs, balls i disfresses ben nostrades amb el propòsit de recrear algunes de les tradicions i elements més folklòrics. Bastoners, diables i castellers… tots aquests personatges aproparan la cultura popular catalana al vostre centre. La caracterització dels diversos personatges, l’elaboració de cada taller i l’activitat en sí han estat pensades i seran realitzades per monitors/es coneixedores d’aquest tipus de tradicions i implicades en col·lectius o associacions de cada àmbit.

12,80€/alumne

EL CIRC

ANEMALCIRC

EL CIRC (EI, CI, CM i CS):

Una de les activitats més reclamades! Viurem un dia al circ com autèntics acròbates. Gaudirem amb les següents activitats: Presentació de clown, Taller de pilota malabar, Pràctica de malabars, Equilibris, Circuit d’habilitat i Punteria!

12,90€/alumne

*Opció amb carpa de circ: 13,50€/alumne

JOCS CIENTÍFICS

FEMCIÈNCIA

JOCS CIENTIFICS (EI, CI, CM i CS):

Amb aquesta sortida podràs tenir resposta a moltes preguntes que segur que t’has fet, ja que la Ciència és a tot arreu, caminant pel carrer, dins la cuina, al lavabo, i a molts llocs més del nostre dia a dia. Farem: Experiments Geològics, Densitats, Tensió Superficial, Màgia Científica, Taller de Manualitats, Magnetisme, Les Forces, segons el curs educatiu.

12,80€/alumne

JOCS D’AIGUA I ESCUMA

GIMCANADELAIGUA

JOCS D’AGUA I ESCUMA (EI, CI, CM I CS):

Activitat engrescadora i alhora refrescant que consisteix en una gimcana de proves on l’aigua n’és la protagonista i l’objectiu principal és passar-ho bé. Farem: El Cambrer, Joc dels Noms, La Bomba, Cadena Humana, Jocs de Punteria, Encistella l’Aigua, Xeringada, Guerra d’Aigua I la festa de l’Escuma!

12,90€/alumne

 

CULTURES DEL MÓN

cultures del mon

CULTURES DEL MÓN (EI, CI, CM i CS):

Activitat centrada en donar a conèixer als participants algunes de les cultures més representatives dels 5 continents. A partir de jocs tradicionals, tallers, danses, música, gastronomia i folklore aproparem aquestes cultures a la nostra. Es tracta d’una activitat amb un clar rerefons social, la qual permet treballar valors bàsics com ara el respecte, la tolerància, la diversitat o la riquesa cultural, entre d’altres.

12,80€/alumne

GIMCANA D’AVENTURA

AVENTURA

GIMCANA D’AVENTURA (CI, CM i CS):

Us portem al vostre centre tot un ventall de proves per cremar adrenalina i energia amb l’activitat de Gimcana d’Aventura. Una activitat pensada pels grups més intrèpids, on combinarem dinàmiques de grup amb proves de destresa i d’habilitat en el pla individual. Equilibris amb el Slack Line, Rocòdrom Inflable, Cursa de Balanzbike i Karts a pedals, Tir amb arc i Lluita de Gladiadors.

11€/alumne

JOCS OLÍMPICS

JOCSOLIMPICS-min

JOCS OLÍMPICS (CI, CM i CS):

Aquesta és la vostra oportunitat, ara bé, a la nostra manera! Serà una jornada ideal per practicar esport a través de proves diverses i jocs. Al vostre centre i amb la presència d’un personatge, l’atleta, viurem l’esport d’una manera un mica peculiar. Farem: Relleus, Salt de llargada i Alçada, Javelina Rural i llançament de pes, Futbol Xinès i Gegant, Basquet Frisbee i Diana Gegant, Bàdminton i Hoquei, Tir amb arc i el taller de la medalla!

12,80€/alumne

GIMCANA DEL TEMPS

MAQUINADELTEMPS-min

GIMCANA DEL TEMPS (CM, CS):

La gimcana de la màquina del temps ens transportarà pels moments històrics més singulars de la humanitat. De la prehistòria al futur passant per l’època medieval o el món romà. Amb proves d’habilitat i esportives, posarem a prova l’ingeni.

11€/alumne

 

PREHISTÒRIA

PREHISTORIA

PREHISTÒRIA (CM i CS):

Durant aquesta activitat, us apropem al vostre centre la reproducció i representació de l’organització domèstica i social dels habitants prehistòrics de les nostres contrades. Presentem una activitat on la imitació dels hàbits de caça, recol·lecció i eines, constitueix per sí mateixa una aventura més enllà dels temps. Farem: Mostra de teles, aliments i eines prehistòriques, Taller de pintures rupestres, Practiquem la caça amb el Tir amb Arc i Jocs de la prehistòria!

12,90€/alumne

VEHICLES DE RODES

ebre (3)

VEHICLES DE RODES (CM, CS):

Esteu preparats per a un dia ple d’adrenalina i diversió? Farem una sèrie de circuits, alguns de velocitats, altres d’habilitats… Però tots amb vehicles de rodes: Eazy roller, balanç trikes, patinets…

10,50€/alumne

ACTIVITATS A MIDA

DANSA

ACTIVITATS A MIDA PERSONALITZADES A CADA CENTRE:

Tens altres propostes? Explica’ns què t’interessa treballar i t’ho preparem a mida! Crearem l’activitats que més s’ajusi a les necessitats dl grup. Contacta’ns!

ROTACIÓ DE CIRC

EIGIMCANADECIRC

ROTACIÓ DE CIRC (CM, CS):

Per un dia ens comportarem com artistes de circ. Aprendrem a fer servir diferents elements malabars i practicarem les tècniques per fer los servir. Alguns d’aquests són diàbolos, plats xinesos, pals del diable, cercles, maces, boles malabars, cinta d’equilibris…

10,50€/alumne

EXPRESSIÓ I EMOCIONS

EXPRESSIÓ CORPORAL

EXPRESSIÓ CORPORAL I EMOCIONS (ESO I BATX):

Us proposem passar un dia d’allò més divertit amb un taller de moviment o d’emocions. Podem escollir una de les següents dinàmiques: Percussió corporal, Ioga, Danses Urbanes, Emocions i Moviment, Aikido, dansa Bollywood o Cercle de Confiança.

A partir de 9,90€

FEM DEBAT

FEM DEBAT

FEM DEBAT (ESO I BATX):

Activitats per relexionar sobre temàtiques que complementen l’educació dels estudiants. Podem escollir entre: Xarxes socials, Parlem de sexe, Sentiments i COVID, Drogues i alcohol, Rols i gènere al cinema, Consum Responsable o Gestionem un Parc Natural.

A partir de 9,90€

TALLERS MANIPULATIUS

TALLERS

TALLERS MANIPULATIUS (ESO I BATX):

Dinàmiques i tallers per treballar temàtiques molt diverses sense moure’ns de l’aula. Podem escollir una de les següents dinàmiques: Creixement urbanístic, Imperi Romà, Edat Mitjana, Curtmetratge, Aus i Canvi Climàtic o Eficiència energètica.

A partir de 9,90€

COHESIÓ I CONEIXENÇA

cohesió de grup

COHESIÓ I CONEIXENÇA (CM, CS, ESO, BATX):

Una activitat pensada per aquells grups escolars que vulguin conèixer millor els seus nous companys de classe, d’escola o d’institut. És una activitat ideal per establir vincles amb els companys i companyes a través de dinàmiques de grup, de jocs, de proves, de tallers, etc. Farem diferents dinàmiques de Grup, Cooperació i Treball en Equip, d’Alliberar tensions, Confiança i Autoestima i Reflexió final d’activitat. A més, també ho podem complementar amb activitats d’educació emocional.

A partir de 12,50€/alumne

 

RECICLATGE

RECICLATGE

RECICLATGE (CI, CM i CS):

El reciclatge ha anat prenent força en les nostres vides, a base d’agafar consciència, fent imprescindible el poder reutilitzar, tractar i treure profit de les nostres pròpies deixalles. Aquesta activitat intenta introduir aquesta pràctica als nens i nenes ja des de ben petits. Ja que segurament a casa i a l’escola ja ho aprenen, aquí reafirmarem coneixements, pràctiques correctes i funcionaments; com no podia ser d’una altra manera amb jocs i divertint-nos. Farem: Joc dels Contenidors, Joc del Reciclatge,  Circuit Reciclat, Jocs Gegants Artesanals, Taller de la Joguina Reciclada i el gran concurs!

12,50€/alumne

 

SESSIÓ DE PLANETARI

SESSIÓPLANETARI

SESSIÓ DE PLANETARI

No et quedis sense descobrir les històries que ens expliquen les estrelles. Ara, no cal sortir de l’escola per viatjar per l’univers!

EI i CI: Aprenen a ser uns autèntics astronautes participant en les aventures estel·lars. Desperten la seva curiositat científica d’una forma única i participativa.

CM i CS: Comprenen els secrets de l’univers a través de la vivència i l’experimentació. Viuen l’astronomia d’una forma educativa i divertida.

ESO i BATX: Treballarem el seu coneixement científic des de diferents vessants. Projeccions a 360º que barregen aprenentatge científic i sensacions envoltants.

A partir de 3€/alumne

 

ESCULL LA TEVA ACTIVITAT

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×