TALONARIS PEL VOSTRE VIATGE DE FI DE CURS
 
Kultural Tours organitza una promoció en l’àmbit privat i sense ànim de lucre amb la finalitat que els seus estudiants puguin finançar part del seu viatge contractat. Un cop escollida la destinació i les dates del viatge de fi de curs, aquells centres que ho demanin, rebran de forma gratuïta un talonari d’autofinançament per cada alumne.
 
L´import íntegre de la venda de les butlletes serà per l’alumne i anirà destinat a finançar el seu viatge de fi de curs. A cada talonari hi ha 50 números, i cada número te un preu recomanat de 3€. Per tant, cada alumne es podrà descomptar fins a 150€ de l’import del viatge.
 
Com que la vida són experiències, el premi serà “EL GRAN ÀPAT DE CAN JUBANY” per a dos persones (servei de pa, caixa de bogeries dolces per acompanyar el cafè i aigua inclòs. Vi i maridatge no inclòs). A més, Kultural Tours farà una donació de 200€ a l’ONG que la persona premiada decideixi, sempre que aquesta estigui relacionada amb el món de l’educació, la protecció dels infants, el respecte pel medi ambient o el dret animal. La persona guanyadora tindrà 6 mesos per gaudir del premi.

 

La guanyadora o guanyador del premi tindrà 20 dies naturals per posar-se en contacte amb l’empresa, notificar i demostrar que té la butlleta guanyadora (retornant-la a l’agència físicament). Si la butlleta està trencada, fotocopiada o en mal estat es considerarà nul·la. Si després dels 20 dies no s’ha rebut notificació per part de ningú, el premi quedarà desert. Si la butlleta premiada fos una de les butlletes sense distribuir, el premi també quedarà desert. A més, les butlletes que no resultin premiades quedaran sense efecte i no donaran dret a reemborsament ni compensació. En el cas que el premi quedi desert, sigui quin sigui el motiu, Kultural Tours donarà l’import de 200€ a les ONG’s de la seva elecció.
 

El premi del curs 21/22 va quedar desert. És per això que l’empresa va fer una donació de 200€ a l’ONG Open Arms, que té com a missió protegir i salvar vides d’aquelles persones que intenten arribar a Europa -per terra o mar- fugint de conflictes bèl·lics, persecucions o de situacions de pobresa. 

 

Aquest curs 22/23 la butlleta guanyadora del sorteig diari de la ONCE del dia 29/06 no ha estat reclamada per ningú. És per aquest motiu que el premi ha quedat desert i Kultural Tours, ha fet una donació de 200€ a la Fundació Dr. Joan Pujol El Rusc. Una fundació que va néixer com una comunitat per acollir i oferir una llar digna per a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

La promoció d’aquest proper curs 23/24 anirà del dia 23 d’octubre de 2023, data que començarà la distribució de les butlletes, fins el 27 de juny de 2024, data del sorteig diari de la ONCE que donarà el nº de la butlleta premiada.

 
La butlleta guanyadora haurà de coincidir amb la numeració premiada del dia 27 de juny de 2024 del sorteig diari de la ONCE.
 

 

×