TALONARIS PEL VOSTRE VIATGE DE FI DE CURS

 

Kultural Tours organitza una promoció en l’àmbit privat i sense ànim de lucre amb la finalitat que els seus estudiants puguin finançar part del seu viatge contractat. Un cop escollida la destinació i les dates del viatge de fi de curs, aquells centres que ho demanin, rebran de forma gratuïta un talonari d’autofinançament.

 

Aquesta promoció anirà del dia 04 de novembre de 2021, data que començarà la distribució de les butlletes, fins el 30 de juny, data del sorteig de la ONCE que donarà el nº de la butlleta premiada. 

 

L´import íntegre de la venda de les butlletes serà per l’alumne i anirà destinat a finançar el seu viatge de fi de curs. A cada talonari hi ha 50 números, i cada número te un preu recomanat de 3€. Per tant, es podrà descomptar 150€ de l’import del viatge.

 

Com que la vida són experiències, el premi serà “EL GRAN ÀPAT DE CAN JUBANY” per a dos persones (maridatge no inclòs). A més, l’empresa farà una donació de 200€ a l’ONG que la persona premiada esculli. La persona guanyadora tindrà 6 mesos per gaudir del premi.

 

La guanyadora o guanyador del premi tindrà 20 dies naturals per posar-se en contacte amb l’empresa, notificar i demostrar que te la butlleta guanyadora. Si la butlleta està trencada, fotocopiada o en mal estat es considerarà nul·la. Si després dels 20 dies no s’ha rebut notificació per part de ningú, el premi quedarà desert. Si la butlleta premiada fos una de les butlletes sense distribuir el premi també quedarà desert. A més, les butlletes que no resultin premiades quedaran sense efecte i no donaran dret a reemborsament ni compensació. En el cas que el premi quedi desert, sigui quin sigui el motiu, Kultural Tours donarà l’import del premi a les ONG’s de la seva elecció.

 

La butlleta guanyadora haurà de coincidir amb la numeració premiada del dia 30 de juny de 2022 del sorteig de la ONCE.

 

 

 

×