CRÈDITS DE SÍNTESI ADAPTATS A CADA GRUP ESCOLAR

 

 

PER QUÈ AMB NOSALTRES?

  • Assessorament i disseny del vostre crèdit de síntesi
  • Possibilitat d’acompanyament per cobrir la ràtio
  • Atenció personalitzada abans, durant i després de la sortida – 24/7
  • Possibilitat de transport

EL LITORAL DE LA COSTA BRAVA

COSTA BRAVA

Veniu a viure uns dies inoblidables a l’Estartit i les Illes medes, un dels racons amb més encant de la Costa Brava! Aquest crèdit combina interessants treballs de camp amb activitats esportives per l’entorn.

 

els mitjans de comunicació

MITJANS COMUNICACIÓ

Una experiència única! Us proposem conèixer de primera mà el món del periodisme i dels mitjans de comunicació: Tot sobre la TV, la ràdio, la premsa… A més, realitzarem el nostre propi noticiari.

 

SOM ARQUEÒLEGS

ARQUEOLOGIA

El món de l’arqueologia a les nostres mans! Durant el crèdit ens posarem a la pell d’autèntics arqueòlegs tot excavant, estudiant al laboratori i interpretant els resultats… una vivència única!

 

LA PREHISTÒRIA

PREHISTÒRIA

Esteu preparats per fer un viatge en el temps? Tractarem l’evolució biològica i social dels homínids fins a l’Homo sapiens a través de tallers, visites i activitats molt dinàmiques d’habilitat!

 

emergència climàtica

EMERGÈNCIA CLIMATICA

Com ens afecta el canvi climàtic? Què podem fer per solucionar aquesta problemàtica? Durant aquest crèdit comprendrem l’emergència climàtica actual amb jocs, tallers, un EscapeRoom…

 

EL MARE NOSTRUM

MARE NOSTRUM

El crèdit de síntesi ideal per conèixer el nostre mar i gaudir d’un paisatge privilegiat! Una proposta molt completa que combina visites, tallers, treballs de camp, activitats lúdiques i pràctiques esportives.

 

MÓN RURAL

MÓN RURAL

Si voleu passar uns dies d’allò més rurals i fent vida de pagès, aquest és sens dubte el vostre crèdit! Allotjats en una granja-escola, coneixarem una nova manera de viure, rodejats de naturalesa.

 

ESTUDIEM EL TER

ESTUDIEM EL TER

Un crèdit de síntesi per conscienciar-nos de la problemàtica ambiental i els efectes de l’activitat humana en el medi natural. Aprendrem amb activitats i visites molt interessants!

 

EL CINEMA

el cinema

Us agradaria crear el vostre propi curtmetratge? Us proposem un crèdit per descobrir el món del cinema. Crearem un curtmetratge i participarem en tot el procés creatiu i productiu!

 

HISTÒRIA I NATURA

Història i Natura

Descobrim l’entorn que ens envolta amb tots els sentits! Visites culturals, pràctica d’idiomes, excursions paisatgístiques, curses d’orientació… Una oportunitat per treballar diferents àmbits en una mateixa experiència!

 

L’EDAT MEDIEVAL

EDAT MEDIEVAL

Serem experts de l’Edat Medieval amb aquesta vivència irrepetible! El crèdit combina visites culturals i històriques amb activitats d’aventura trepidants. Sempre rodejats d’un entorn natural molt especial.

 

MAR: VIDA I CULTURA

MAR-- VIDA I CULTURA

Gaudirem de la vida al mar i la seva cultura amb un crèdit de síntesi molt complet! Treballarem tots els racons i els elements dels espais marítims i ens divertirem amb activitats esportives i de lleure.

 

×