Som arqueòlegs

Amb aquest crèdit ens convertirem en autèntics arqueòlegs! Descobrirem les seves tasques i les aplicarem de manera pràctica davant dels problemes que ens vagin sorgint. Ens allotjarem a la Casa de colònies Ca n’Oliver, una casa amb capacitat per a 100 places en plena naturalesa, situada a Pontós, a la comarca de l’Alt Empordà.

 

Descripció del crèdit

El crèdit es centra en el món de l’arqueologia i les seves tasques, no només les de la figura de l’arqueòleg sinó les de tot l’equip que l’acompanya: geòlegs, biòlegs, ceramistes o carpòlegs. La finalitat és treballar l’excavació, el laboratori i la interpretació del jaciment i del material recuperat. Així doncs, treballarem en un jaciment arqueològic, i a continuació elaborarem un estudi al laboratori per analitzar i documentar el material que s’ha trobat a l’excavació.

 

Durant el transcurs del crèdit de síntesi, els alumnes hauran de demostrar treball en equip, capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, habilitats de comprensió i elaboració de textos, saber seguir un procés de recerca, tractament i comunicació de la informació i defensar les seves pròpies conclusions.

 

Activitats del crèdit

  • Excavació d’un jaciment arqueològic
  • Estudi dels resultats al laboratori
  • Interpretació i redacció dels resultats

 

A aquestes activitats del crèdit, se li han de sumar activitats escollides i personalitzades per a cada centre educatiu.

 

*Possibilitat de transport.

 

PREU PER ALUMNE: A CONSULTAR

Posa’t en contacte amb nosaltres i farem el teu crèdit de síntesi a mida.

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×