3 Llocs ideals per anar de colònies

Escollir el lloc ideal per la propera sortida escolar és sempre un desafiament?

A vegades decidir una sortida escolar es converteix en tot un repte, ja que hem de considerar que el lloc ens ofereixi almenys tres principals característiques:

  • Elements que impulsin l’aprenentatge dels alumnes en relació al programa escolar
  • Seguretat per als estudiants en tot moment
  • Diversió per crear una sortida d’integració i enriquiment personal

Per això et suggerim les sortides preferides de les escoles que viatgen amb Kultural Tours, com que són les més sol·licitades i exitoses, podem garantir-te que compleixen aquestes característiques i més.

1. La Costa Brava

És un destí tradicional però que tot alumne ha de fer en grup. La diversitat i riquesa natural de la nostra costa, ofereix la possibilitat de visitar ruïnes, paisatges medievals, a més de realitzar activitats divertides tant aquàtiques com a terra. Permet als alumnes aprendre sobre la història de la regió i gaudir de les platges més boniques al llarg de la Costa Brava amb els seus companys.

2. Delta de l’Ebre

El Parc natural del Delta de L’Ebre pot ser la combinació ideal de natura, diversió i aprenentatge gràcies a la seva quilomètrica riquesa de diversitat natural i la superfície aquàtica amb què compta. En aquest indret, els estudiants podran realitzar activitats aquàtiques d’una manera lúdica i divertida. A més, descobrirem un munt de coses sobre el Delta!

3. Portaventura

Un clàssic són els parcs d’atraccions de PortAventura, FerrariLand o Caribe Aquatic Park, que tenen més de 4.000.000 de visitants cada any, dada que ens garanteix que els estudiants gaudiran sens dubte de quilòmetres d’adrenalina i emoció d’una manera segura i recreativa.

Les sortides escolars que s’organitzen de manera eficient, es converteixen en experiències memorables i enriquidores per a la formació dels alumnes. A més de passar-ho bé, els estudiants aprenen a ser més independents, a prendre les seves pròpies decisions, a compartir i treballar en equip i molts altres valors. Per aquest motiu és important triar el lloc ideal, així com assegurar-se que la gestió estigui en mans d’experts.×