3 LLOCS IDEALS PER ANAR DE COLÒNIES

Escollir el lloc ideal per a la nostra propera sortida escolar sempre resulta un desafiament…

 

Ja que hem de considerar que el lloc ens ofereixi almenys tres principals característiques:

  • Elements que impulsin l’aprenentatge dels alumnes en relació al programa escolar.
  • Seguretat per als estudiants en tot moment.
  • Diversió per crear una sortida d’integració i enriquiment personal.

Per això et suggerim les sortides preferides de les escoles que viatgen amb Kultural Tours, en ser les més sol·licitades i exitoses, podem garantir-te que compleixen amb aquestes característiques i més!

  1. LA COSTA BRAVA

És un destí ja tradicional però que tot alumne ha de fer en grup. La diversitat i riquesa natural de la nostra costa, ofereix la possibilitat de visitar ruïnes, paisatges medievals, a més de realitzar activitats divertides tant aquàtiques com a terra. Permet als alumnes aprendre sobre la història de la regió i gaudir de les platges més boniques al llarg de la Costa Brava acompanyats del seus companys.

  1. DELTA DE L’EBRE

El Parc natural del Delta de L’Ebre pot ser la combinació ideal de natura, diversió i aprenentatge degut a la seva quilomètrica riquesa i diversitat natural i superfície aquàtica. En aquest indret, els estudiants podran realitzar activitats aquàtiques, de manera lúdica i divertida. A més de descobrir un munt de coses sobre el Delta.

  1. PORTAVENTURA

Un clàssic són els parcs de PortAventura, FerrariLand o Caribe Aquatic Park que tenen més de 4.000.000 de visitants cada any,  cosa que ens garanteix que els estudiants gaudiran sens dubte de quilòmetres d’adrenalina i emoció d’una manera sana i recreativa .

Les colònies escolars que s’organitzen de manera eficient, es converteixen en experiències memorables i enriquidores per a la formació dels alumnes. A més de passar-ho bé, els estudiants aprenen a ser més independents, a prendre les seves pròpies decisions a compartir i treballar en equip i molts altres valors. Per aquest motiu és important triar el lloc ideal, així com assegurar-se que la gestió estigui en mans d’experts.

No Comments

Post A Comment