3 llocs ideals per un viatge de fi de curs èpic!

Aventura, adrenalina, diversió i seguretat a un lloc que s’adapti al pressupost

Sembla difícil però dedicant el temps necessari i tenint cura dels detalls, podem planejar un viatge de fi de curs inoblidable per als nostres alumnes, que després d’un curs treballant, s’ho han merescut. (Si més no, la gran majoria).

Per això et donem alguns suggeriments de sortides que són molt escollides per les escoles, per acabar d’una manera ben especial aquesta etapa escolar.

1. Itàlia nord

Cultura, menjar i diversió. Recórrer les principals ciutats italianes sempre és una experiència enriquidora, a més del seu romanticisme, el seu menjar i bells paisatges, aquest lloc ofereix tot un complet repertori cultural, format per la seva fantàstica arquitectura i història, cascs medievals i un munt de llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Florència, Venècia, Pisa o Verona són unes de les ciutat més màgiques i amb encant pels estudiants.

2. País Basc

Al nord de la península, trobem una de les regions més antigues i culturalment més riques d’Europa amb molt a oferir. Des de ciutats modernes, pobles pintorescos i paisatges naturals, el País Basc és sense cap mena de dubte una combinació perfecta entre modernitat i història. Els estudiants podran aprendre i trobar alternatives d’esplai i diversió.

3. Portugal

Una de les millors opcions per fer el nostre viatge de fi de curs, ja que ofereix un bon clima i un bon ambient. Entre els principals atractius de Portugal destaquen la cultura i la gastronomia, però no ens oblidem de les seves platges i els encantadors paisatges formats per les típiques poblacions costaneres.

Tot viatge de fi de curs ha de ser divertit, educatiu i segur, de manera que sempre és millor deixar-ho a les mans d’experts perquè el resultat sigui un record memorable.×