3 Viatges de fi de curs estrella

Catalunya, Espanya o Europa? Et proposem 3 viatges de fi de curs infal·libles!

A Kulturaltours us oferim un ampli ventall de destinacions pensades especialment per viatges de fi de curs d’estudiants, que es poden modificar i adaptar a cada grup escolar. Ara bé, si esteu indecisos, a continuació us recomanem 3 viatges de fi curs estrella, on l’aprenentatge i la diversió hi són assegurats!

  1. BERLÍN

Si l’objectiu és fer un viatge per Europa, la capital d’Alemanya és sens dubte una de les millors opcions. Si féssim una llista de les ciutats més dinàmiques i amb més personalitat del món, Berlín la trobaríem entre les primeres posicions. És una ciutat que compta amb una història contemporània molt intensa, i que avui en dia, constitueix un important centre de cultura, política i ciència dins d’Europa. Amb aquest viatge podem gaudir de l’esperit jove i enèrgic de la ciutat, mentre visitem els seus principals espais culturals, carrers, jardins, places i monuments. A més, molt a prop de Berlín, hi trobem altres ciutats conegudes com són Dresden, Sachsenhausen o Postdam. Feu un cop d’ull a l’itinerari del viatge de fi de curs que us proposem per Berlín!

  1. CANTÀBRIA I PAÍS BASC

Si preferiu viatjar per Espanya, nosaltres us recomanem el nord! Fer un itinerari per Cantàbria i el País Basc significa fer una ruta d’allò més complerta i variada: Pobles medievals i pescadors, grans ciutats emblemàtiques, museus i monuments, marees, art prehistòric, platges de sorra infinita, espectaculars vistes paisatgístiques… En definitiva, el millor del mar i la muntanya. Feu clic aquí per tenir més informació sobre aquesta ruta per Cantàbria i el País Basc!

  1. DELTEBRE

Ara bé, per fer un viatge de fi de curs a l’alçada de les expectatives dels estudiants no cal sortir de Catalunya! Ben a prop de casa nostra tenim destins ideals com el Paratge Natural del Delta de l’Ebre, una de les zones humides més grans de l’Europa mediterrània, que compta amb una riquesa biològica i una diversitat de flora i fauna reconeguda a escala internacional! Aquest viatge ens permet divertir-nos fent esports d’aventura i excursions per tots els racons d’aquest meravellós indret! Mireu el nostra programa de fi de curs al Delta de l’Ebre, una proposta adaptable a cada curs escolar!

Aquestes són algunes de les nostres recomanacions, si no us convencen, feu una ullada a la nostra oferta de viatges de fi de curs fent clic aquí; o contacteu-nos i buscarem el viatge perfecte per vosaltres!×