Activitats de lleure per casals d’estiu

Activitats esportives, d’aventura, artístiques, d’educació emocional… i molt més!

 

S’acosta l’estiu, una època molt esperada pels alumnes. Després d’un curs escolar, els nens i nenes volen divertir-se, jugar, crear, conèixer nous amics, explorar… i els espais idonis per poder fer tot això són els casals d’estiu!

Els casals d’estiu són aquells espais que ofereixen activitats i experiències de lleure perquè els infants i/o adolescents assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament. En definitiva, són els grans propulsors de l’educació en el lleure!

Segons la Viquipèdia, l’educació en el lleure és un conjunt d’activitats que es duen a terme en el temps lliure dels joves amb la finalitat d’aprendre i adquirir competències fent-los protagonistes de la seva pròpia vida, i actius socialment fora de l’àmbit escolar. Aquest estil d’educació ajuda als participants a créixer i desenvolupar-se en llibertat d’una manera més dinàmica i divertida, com per exemple realitzant tallers de joc, projectes i viatges per aprendre valors que no aprendrien en situacions externes al lleure.

Com hem comentat en anteriors blogs, integrar el lleure en el procés d’aprenentatge dels alumnes és fonamental per diversos motius: experiències de primera mà, dinàmiques relaxades i allunyades de la tensió acadèmica, habilitats socials i, sobretot, diversió assegurada!

Però no només això, molts experts afirmen que les activitats dels casals d’estiu tenen un gran valor pedagògic i constitueixen una font de valors bàsics pels futur dels nens, valors com ara: la solidaritat, l’esforç, el treball en equip, la superació, l’aprendre a compartir o l’empatia.

Tenint en compte tots aquests valors i beneficis, des de Kultural Tours us oferim un gran ventall d’activitats de lleure pel vostre casal d’estiu. Nosaltres gestionem i reservem les activitats pels vostres alumnes, ens adaptem a cada casal, personalitzem les sortides segons els vostres criteris i estem disponibles 24/7.

Tenim activitats de lleure adaptables a cada grup:

  • Activitats esportives i d’aventura per passar un dia d’adrenalina i d’emocions fortes en entorns naturals!
  • Gimcanes tematitzades. Us suggerim una rotació d’activitats ambientades en la temàtica que més us agradi: gimcana del circ, dels pirates, de l’astronauta, dels contes, del dinosaure…
  • Parcs d’atraccions i parcs aquàtics per passar un gran dia de diversió amb els companys.
  • Tallers per a tots els gustos. Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més participativa! Tallers artístics i creatius, de manualitats, experimentals, culinaris…
  • Dinàmiques d’educació emocional per fomentar la cohesió amb els companys, per saber millor què som i què sentim o per millorar les nostres habilitats socials i comunicatives.
  • Visites culturals i naturals molt dinàmiques! Rutes de llegendes, descoberta de parcs naturals, museus únics…

FEU CLIC AQUÍ PER CONÈIXER PROPOSTES D’ACTIVITATS PEL VOSTRE CASAL D’ESTIU!

Aquestes són algunes de les nostres propostes de lleure, però si no trobeu la vostra, contacteu amb nosaltres i us la dissenyarem a mida.

 

 ×