Beneficis de viatjar pels alumnes

Per què és tan important que els nens i nenes viatgin?

Viatjar és una experiència única i inoblidable. En un viatge, es coneixen noves cultures, persones, maneres de viure i es descobreixen racons de somni! A més, viatjar ens permet tenir una nova manera d’interpretar el món que ens envolta i aprendre sobre ell.

Els nens i nenes també gaudeixen de viatjar i descobrir nous indrets? Des de Kultural Tours creiem que sí!

Viatjar no té edat. Nosaltres us oferim viatges i estades fetes a mida per les diferents etapes acadèmiques dels alumnes. Que els estudiants facin un viatge de fi de curs o etapa, aporta tota mena de beneficis, molts més dels que ens podem imaginar. I es que viatjar amb els companys és una gran experiència, a la vegada que una molt bona oportunitat per treballar valors que a les aules no es poden treballar amb tanta facilitat.

A continuació us recollim alguns dels beneficis de viatjar més destacats:

  • Es desenvolupen habilitats socials i emocionals que ajuden a tenir una millor tolerància cap a les altres cultures i maneres de viure.
  • Pèrdua de la por a allò desconegut. Al sortir de la seva zona de confort, els alumnes milloren la seva seguretat per enfrontar-se a la por de no saber amb què es trobaran, cosa que fomenta la seva capacitat d’adaptació a altres espais i situacions.
  • Millora de les relacions entre els companys. Uns dies de convivència amb els companys i amics, fa que es creïn nous vincles entre ells i es potenciïn les relacions del grup.
  • Es fomenta la autonomia dels participants. Els estudiants quan viatgen han de responsabilitzar-se més d’ells mateixos i de les seves necessitats, i aprenen a ser més independents.
  • Viatjar es una magnífica manera d’aprendre. Viatjant s’aprèn història, cultura, idiomes, gastronomia… És una gran oportunitat per introduir nous conceptes i temàtiques a la seva vida!
  • Ajuda a allunyar-se de les pantalles i passar més estona a l’aire lliure, compartint vivències amb el grup.

En definitiva, els viatges de fi de curs són pels alumnes una aventura inoblidable. D’aquell viatge s’emportaran un record per a tota la vida, a més de tot el què hauran après i compartit amb els seus companys.

Us agradaria redescobrir Catalunya? Costa Brava, Delta de l’Ebre, el Pallars, PortAventura i molt més!

Què us sembla conèixer nous racons d’Espanya? Euskadi, Madrid, Andalusia… Us preparem el viatge a mida!

Preferiu anar més lluny i fer un viatge per Europa? França, Itàlia, Alemanya, Portugal… Us hi apunteu?

Feu click aquí per descobrir els nostres viatges de fi de curs més recomanats!

Font: Patricia Fernández (2018).  Los increibles beneficios de viajar para los niños.×