Colònies al Delta de l’Ebre

El Delta de L’Ebre és el lloc ideal per gaudir de les colònies escolars més completes en tots els sentits!!!

El delta és la zona humida més gran de les terres catalanes i una de les més grans de l’Europa mediterrània, i compta amb una riquesa biològica i una diversitat de flora i fauna reconeguda a escala internacional. És per això, que va ser declarat Parc Natural el 1986 i avui podem seguir meravellant-nos de la seva biodiversitat.

Però el paisatge no només destaca per la seva bellesa sinó que també per ser un escenari idoni per la pràctica d’una infinitat d’esports d’aventura. Durant les colònies, podem fer divertides activitats com conduir quads, fer tir amb arc, atrevir-nos amb un rocòdrom, fer una passejada amb bicicleta BTT per conèixer l’entorn privilegiat o snorkel per descobrir el fons marí!

A més, a prop del Delta tenim la possibilitat de visitar un port pesquer, conèixer les característiques principals dels vaixells i comprendre el funcionament de la llotja.

Vine amb nosaltres a passar unes colònies actives i divertides en un entorn privilegiat, que també ens ajudarà a ser conscients de la conservació del medi ambient! Dóna un cop d’ull a les nostres sortides, tant en hotel com en alberg, t’hi esperem!!!

Preferiu un alberg o un hotel?

Delta de l’Ebre en alberg

Delta de l’Ebre en hotel×