Sortides per a professors

Les sortides per a professors potencien les bones relacions i sinergies dins el claustre

 

Integrar el lleure en el procés d’aprenentatge dels alumnes és fonamental per diversos motius: permet interioritzar continguts a partir de la seva pròpia experiència, suposa un canvi de rutina que convida a viure una vivència més relaxada i allunyada de la tensió acadèmica, es potencia la confiança i la cohesió de grup, i sense oblidar, és clar, l’enriquiment cultural o mediambiental.

Però sabíeu que les sortides per a professors aporten també un gran nombre de beneficis? Després d’escollir la sortida que s’ajusta més a les necessitats dels vostres alumnes, ara us toca sortir a vosaltres!

Des de Kultural Tours creiem que per liderar un bon projecte educatiu, són necessàries unes bones relacions i sinergies dins el claustre de professors. Està demostrat que les activitats amb els companys de feina fora de l’espai habitual contribueixen a potenciar les relacions interpersonals, i per tant, ajuden a millorar el clima laboral.
Per aquest motiu, moltes empreses organitzen activitats de Teambuilding per als seus treballadors. El Teambuilding (construcció d’equips), és una tècnica de gestió que s’utilitza per millorar l’eficiència i el rendiment dels grups o equips de treball a través d’activitats diverses, que solen englobar les 5 C del treball en equip: comunicació, coordinació, complementarietat, confiança i compromís. Feu clic aquí per conèixer la nostra proposta de Teambuilding, adaptable a cada claustre de professors!

A part de les dinàmiques de Teambuilding, des de Kultural Tours us proposem escapades per viure experiències úniques amb els companys, amb l’objectiu de millorar el bon ambient i la cohesió entre els membres del grup.

 

SORTIDES CULTURALS: Veniu a passar un dia d’allò més enriquidor! Us oferim visites guiades tematitzades per la ciutat de Barcelona, conèixer l’encantador Barri Vell de Girona, gaudir de la vila de Cadaqués i el Cap de Creus amb vaixell, descobrir el casc històric de Sitges o conèixer el Berguedà amb ferrocarril!

SORTIDES GASTRONÒMIQUES: Us proposem un dia gastronòmic! Us agrada l’enoturisme? O preferiu gaudir d’una degustació de xocolata? Podeu fer la ruta de l’arròs de Pals amb tren, visitar les muscleres del Deltebre o cuinar el vostre propi menú a la llotja de Blanes. Sigui com sigui, les experiències foodies són sempre un encert.

SORTIDES DE LLEURE I AVENTURA: Un dia de diversió! Les dinàmiques esportives permeten alliberar tensions i millorar les habilitats socials, de comunicació, companyerisme i tolerància. Us oferim activitats com ara la pràctica de caiac i snorkel en un entorn immillorable, una competició de karts, una ruta de senderisme o una activitat d’escape room!

 

FEU CLIC AQUÍ PER CONÈIXER TOTES LES NOSTRES PROPOSTES DE SORTIDES PER A PROFESSORS!

 

Si no us convencen les nostres propostes, us dissenyem una sortida a mida! Sabem que cada claustre té unes motivacions diferents i és per això que volem organitzar una jornada dissenyada especialment per a vosaltres. Expliqueu-nos què voleu treballar, quins objectius voleu assolir i què voldríeu compartir amb els vostres companys, i nosaltres dissenyarem la sortida o activitat que millor s’adapti a les vostres necessitats.

 

 ×