Copenhaguen

Amb aquest viatge gaudirem de l’encantadora ciutat de Copenhaguen, una ciutat que s’associa als conceptes de disseny i avantguarda. Descobrirem la capital de Dinamarca a través d’un itinerari molt complert que inclou visites culturals, paisatgístiques i de lleure.

 

ITINERARI

DIA 1: BARCELONA / COPENHAGUEN

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció Copenhaguen. Arribada i trasllat a l’hotel. A la tarda, temps lliure per passejar per la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 2: COPENHAGUEN

Esmorzar. Visita a la coneguda fortificació Kastellet, una de les fortificacions més ben conservades del nord d’Europa, característica perquè té forma d’estrella. A la tarda, passejada tot rodejant el Castell Rosenborg. Sopar i allotjament.

DIA 3: COPENHAGUEN

Esmorzar. Visites a espais monumentals de la ciutat: la torre de Rundetarn, l’església Vor Freslers Kkirke i el Museu de disseny Forside. A la tarda, ens arribarem a la costa de Langelinie on hi desemboca el mar Bàltic per gaudir de l’encantadora badia del Port de Copenhaguen. Sopar i allotjament.

DIA 4: COPENHAGUEN

Esmorzar i visita durant tot el dia al parc d’atraccions Tívoli. Sopar i allotjament.

DIA 5: COPENHAGUEN / BARCELONA

Esmorzar i visita exterior a la Royal Danish Opera House, l’òpera nacional de Dinamarca. Matí lliure per visitar la ciutat i passejada per la zona comercial Stroget. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

PREU A PARTIR DE: 495€

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.