Paris i Eurodisney

Amb aquest viatge descobrirem tots els racons de la ciutat de París, des dels principals museus i monuments fins a les places i avingudes més emblemàtiques. A més, ens divertirem amb les múltiples atraccions del parc Eurodisney.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PARÍS:

Sortida en autocar a l’hora indicada en direcció a França. Parades per dinar i sopar. Arribada a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2: PARÍS

Esmorzar a l’hotel. Pel matí visita lliure de la ciutat on destaca: la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí, la Universitat de la Sorbona, la Plaça de la Concòrdia…. Dinar lliure. Per la tarda pujarem al 2on pis de la famosa Torre Eiffel (entrada inclosa). Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PARÍS

Esmorzar a l’hotel. Pel matí visita al Louvre. Dinar lliure. Per la tarda, farem un recorregut a peu per Montmatre i la Basílica del Sagrat Cor. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 4: PARÍS / EURODISNEY

Esmorzar. Excursió al Parc Eurodisney (entrada inclosa). Passarem el dia gaudint de totes les atraccions com: Main Street, Adventureland, Fantasyland, Frontiereland… També veurem la gran desfilada de personatges Disney. Dinar lliure. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: PARÍS / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a la nostra població. Arribada a última hora de la nit i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 560€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×