París i Eurodisney

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir París, una de les ciutats europees amb més ressò internacional, també coneguda com “La ciutat de la llum”. A més, ens divertirem amb les múltiples atraccions del parc Eurodisney.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / PARÍS

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció París. Arribada a l’Aeroport de París, trasllat a l’hotel i distribució d’habitacions. Temps lliure per dinar. A la tarda, farem una visita panoràmica amb guia local, on veurem la Torre Eiffel, l’Arc de Triomf o la Catedral de Nôtre-Dame, entre d’altres. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: PARÍS

Esmorzar a l’hotel i trasllat al Museu d’Orsay, on farem una visita guiada per contemplar grans obres de Renoir, Van Gogh, Miller, Manet… Temps lliure per dinar. A la tarda, navegarem pel riu Sena en Bateaux Mouches i pujarem al segon pis de la Torre Eiffel per gaudir de les seves vistes. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PARÍS / EURODISNEY / PARÍS

Esmorzar i sortida fins al Parc Eurodisney. Passarem el dia gaudint de les atraccions del parc a Main StreetAdventureland, Fantasyland i Frontiereland. Dinar inclòs al parc. També, veurem la gran desfilada de personatges Disney. A l’hora acordada, tornada a a Paris. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PARÍS

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem el barri de Montmartre, també conegut com “La Butte”, és un barri amb encant situat a dalt d’un turó del districte XVIII de París. Els seus carrers en pendent ofereixen vistes panoràmiques de la ciutat. Veurem també la Basílica del Sagrat Cor. Temps lliure per dinar. A la tarda, visitarem l’Île de la Cité, una illa situada enmig del Sena. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: PARÍS / AEROPORT

Esmorzar a l’hotel i trasllat fins al Museu del Louvre. Farem una visita guiada en aquest prestigiós Museu, on veurem obres mestres com La Gioconda. Temps lliure per dinar. A l’hora acordada, trasllat a l’Aeroport de París i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 600€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×