París i Eurodisney

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir París, una de les ciutats europees amb més ressò internacional, també coneguda com “La ciutat de la llum”. A més, ens divertirem amb les múltiples atraccions del parc Eurodisney.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / PARÍS

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció París. Arribada a l’Aeroport de París, trasllat a l´hotel i distribució d´habitacions. Temps lliure per dinar. A la tarda, farem una visita panoràmica amb guia local, on veurem la Torre Eiffel, l’Arc de Triomf o la Catedral de Nôtre-Dame, entre d’altres. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: PARÍS

Esmorzar a l’hotel i trasllat al Museu d’Orsay, on farem una visita guiada per contemplar grans obres de Renoir, Van Gogh, Miller, Manet… Temps lliure per dinar. A la tarda, navegarem pel riu Sena en Bateaux Mouches i pujarem al segon pis de la Torre Eiffel per gaudir de les seves vistes. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PARÍS / MONT SAINT MICHEL / PARÍS

Esmorzar a l’hotel i sortida fins al Mont Saint Michel, un poble construït sobre una illa rocosa declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat. Passarem tot el dia gaudint d’aquesta zona de Normandia, de la seva història i de les seves vistes al mar que l’envolta. Després de la visita, tornada a París. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PARÍS / VERSALLES / PARÍS

Esmorzar a l’hotel i trasllat fins al Museu del Louvre. Farem una visita guiada en aquest prestigiós Museu, on veurem obres mestres com La Gioconda. Temps lliure per dinar. A la tarda, ens dirigirem fins al Palau de Versalles on gaudirem del Palau a través d’una visita guiada. A l’hora acordada, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: PARÍS / EURODISNEY / PARÍS

Esmorzar i sortida fins al Parc Eurodisney. Passarem el dia gaudint de les atraccions del parc a Main Street, Adventureland, Fantasyland i Frontiereland. Dinar inclòs al parc. També, veurem la gran desfilada de personatges Disney. A l’hora acordada, tornada a a Paris. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: PARÍS / AEROPORT

Esmorzar a l’hotel i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat a l’Aeroport de París i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 750€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×