Delta de l’Ebre 5 dies

Amb aquest viatge descobrirem el meravellós paratge natural del Delta de l’Ebre. Visitarem el Parc Natural, ens divertirem amb la pràctica d’esports d’aventura i farem excursions per conèixer tots els racons d’aquest entorn privilegiat.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Sortida de la nostra escola i parada en ruta per esmorzar (lliure). Continuació del viatge fins arribar a Riumar, on farem un creuer pel Delta de l’Ebre. Dinar portat de casa. A la tarda, farem una ruta de BTT per descobrir la desembocadura del riu Ebre. Acabada l’activitat, trasllat a l’hotel. Repartiment de les habitacions i tarda lliure per gaudir de la piscina de l’hotel. Sopar i allotjament. 

 

DIA 2: HOTEL / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Esmorzar. Durant el matí ens divertirem amb una activitat de vela a la badia dels Alfacs, dirigida amb monitors especialitzats. Després de l’activitat, dinar a l’hotel. A la tarda, farem una rotació de jocs aquàtics: Banana, dònut, llit elàstic d’aigua i caiac. Sopar i allotjament a l’hotel

 

DIA 3: HOTEL / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Esmorzar. Al matí, farem activitats nàutiques. Retorn a l’hotel i dinar. A la tarda, visitarem el MónNatura Delta de l’Ebre, un gran centre pensat per entendre i gaudir de la màgia del Delta. La sal, la pesca tradicional i la observació d’ocells són les tres grans àrees temàtiques de l’espai. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: HOTEL / DELTA DE L’EBRE / HOTEL

Esmorzar i sortida per fer una activitat de perxar en una llacuna artificial situada enmig del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Dinar a l’hotel. A la tarda, podrem gaudir de la piscina de l’hotel o bé fer una visita lliure a Tortosa. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: HOTEL / ESCOLA

Esmorzar i sortida per fer una activitat de caiac a la Illa de Gràcia tot navegant per l’Ebre. Dinar a l’hotel i a l’hora acordada, retorn cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 370€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×