Carcassona i Cité de L’Espace

Amb aquest viatge tenim la oportunitat de viure l’època medieval, a través d’un itinerari cultural i paisatgístic per França i la Catalunya nord, tot passant per uns pobles amb un encant molt màgic, que ens semblarà que s’hagin aturat en el temps. A més, gaudirem d’unes grans i importants instal·lacions dedicades a la investigació espacial.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / COTLLIURE / TOLOSA

Sortida de l’escola en direcció a Cotlliure. Visita del seu casc antic medieval i del passeig marítim. Dinar portat de casa. Continuació cap a Tolosa  i visita del seu centre històric. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: TOLOSA / ALBI / CORDES / TOLOSA

Esmorzar i sortida cap a Albi i visita del Palau de la Berbie, antiga residència dels bisbes d’Albi, avui seu del Museu Toulouse Lautrec, on hi podrem veure la més gran col·lecció pública del pintor. Seguirem fins a Cordes du Ciel, on agafarem un trenet que ens portarà a un típic poble medieval, situat sobre un turó, amb quatre muralles concèntriques que protegeixen un conjunt de carrerons estrets i tortuosos. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: TOLOSA / CIUTAT DE L’ESPAI / TOLOSA

Esmorzar i visita de la Cité de l’Espace, Parc temàtic centrat en la investigació espacial. Hi ha reproduccions de diverses llançadores com els coets Arianne, i una reproducció de l’estació espacial russa Mir. Dinar lliure. Visita de les instal·lacions del parc i tallers. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: TOLOSA / CARCASSONA / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a Carcassona. Recorregut per la ciutadella emmurallada d’aquesta localitat on destaca: El Castell Comtal, la Basílica de St. Nazario i el seus carrerons plens de botigues d’artesania. Dinar lliure i sortida cap a l’escola. Arribada a última hora de la tarda.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 350€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×