Portugal

Amb aquest viatge descobrirem Portugal a través d’un itinerari per algunes de les ciutats amb més encant i més emblemàtiques del país.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT BARCELONA / LISBOA

Trobada a l’Aeroport del Prat, tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol de línia regular i arribada a Lisboa. Trasllat en bus fins a l’hotel. Distribució de les habitacions i dia lliure per visitar la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2: LISBOA

Dia a Lisboa en règim de mitja pensió. Coneixerem el barri de l’Alfama, el més vell de Lisboa, la Baixa, el cor de la ciutat i el districte comercial de Lisboa. Veurem també els monuments més importants com ara: Torre de Belém, Monestir dels Jerònims, Castell de St. Jordi (el punt més alt de la ciutat), Terreiro do Paço (la plaça més emblemàtica de la ciutat, símbol de Lisboa i de la seva reconstrucció després del terratrèmol del 1755).

 

DIA 3: LISBOA / SINTRA / CASCAIS / ESTORIL / LISBOA

Esmorzar i sortida en bus per fer visita guiada a Sintra, ciutat edificada enmig d’un parc natural, declarada Patrimoni de la Humanitat i plena de palauets de l’aristocràcia portuguesa. Seguirem fins a Cascais, antic poble de pescadors on destaca el seu casc antic. Acabada la visita anirem a Estoril, vila turística pel seu Casino i les seves platges. Retorn a Lisboa i tarda lliure per continuar visitant la capital de Portugal. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: LISBOA / COIMBRA / OPORTO

Esmorzar i sortida en bus cap a Oporto. Parada a Coimbra per visitar la ciutat. Temps lliure per dinar i continuació fins a Oporto. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: OPORTO

Esmorzar i visita a Oporto. Destaca l’Avinguda dels Aliats, situada al centre de la ciutat, plena d’edificis modernistes fins arribar a l’Ajuntament, fet de marbre. Continuació fins la Plaça de la Llibertat, la plaça més important d’Oporto, i l’estació de trens de Sant Bento, amb un hall decorat amb més de 20.000 rajoles que expliquen la història de Portugal. També visitarem l’església dels Clergues, la Rua de Sta Catarina, un dels carrers més comercials de la ciutat… Sopar i allotjament.

 

DIA 6: OPORTO / AEROPORT DE BCN

Esmorzar i temps lliure per les últimes compres. A l’hora acordada trasllat en bus a l’aeroport d’Oporto per agafar el vol de línea regular amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 550€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×