Països Baixos

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de visitar fins a cinc països diferents: Els Països Baixos, Alemanya, França, Bèlgica i Luxemburg! Començant a Amsterdam i acabant a Brussel·les, farem un itinerari on descobrirem les ciutats i els pobles més emblemàtics i amb més encant de la zona.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Amsterdam. Arribada i trasllat a l’hotel (hotel als voltants). Allotjament.

 

DIA 2: AMSTERDAM

Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat, on destaca: Els seus canals, els museus de Rembrandt i Van Gogh…. (Entrades no incloses). Sense disponibilitat del bus. Allotjament.

 

DIA 3: AMSTERDAM

Esmorzar i dia lliure amb la possibilitat de realitzar una visita a Volendam i Marken. Sense disponibilitat de bus. Allotjament.

 

DIA 4: AMSTERDAM / LUXEMBURG:

Esmorzar i sortida cap a la Vall del Rhin a Alemanya. Embarcament en un creuer  en el que podrem veure els bonics paisatges de les riberes i vinyes. Desembarcament i continuació en bus fins a Luxemburg. Allotjament (hotel als voltants)

 

DIA 5:  LUXEMBURG / ESTRASBURG:

Esmorzar i sortida cap a Estrasburg, capital d’Alsàcia. Temps lliure. Llocs destacables: la Catedral de Notre Dame, el Museu Alsacià, l’església de Sant Tomàs…(entrades no incloses). Allotjament.

 

DIA 6: ESTRASBURG / BRUSSEL·LES:

Esmorzar i sortida cap a Brussel·les. Temps lliure per visitar la ciutat, destaca: el Palau Reial, la Catedral… (entrades no incloses). Allotjament.

 

DIA 7: BRUSSEL·LES

Esmorzar. Possibilitat de realitzar una excursió a les ciutats flamenques de Bruixes i Gant (no incloses). Allotjament.

 

DIA 8: BRUSSEL·LES / BARCELONA

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 590€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×