València

Amb aquest viatge a València descobrirem grans espais culturals i gaudirem en parcs temàtics, naturals i científics.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / VALÈNCIA

Sortida de l’escola en autocar en direcció a València. Breus parades en ruta. Arribada a València i trasllat a l’hotel. Temps lliure per dinar portat de casa. A la tarda,  farem una visita guiada pel centre de València amb guia local. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: VALÈNCIA

Esmorzar i sortida en bus cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, un complex arquitectònic, cultural i d’entreteniment que actua, actualment, com el major reclam turístic de la ciutat de València. Visitarem l’Oceanogràfic, l’aquari més gran d’Europa, on es representen els principals ecosistemes marins del planeta, i gaudirem d’una projecció a l’Hemisfèric. Acabada la visita, retorn a l’hotel, sopar i allotjament. 

 

DIA 3: VALÈNCIA / PARC NATURAL DE L’ALBUFERA / VALÈNCIA

Esmorzar i sortida en bus fins al Parc Natural de l’Albufera per fer una passejada en vaixell. Dinar a l’hotel i tarda lliure per la ciutat de València. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: VALÈNCIA / TERRA MÍTICA / VALÈNCIA

Esmorzar i sortida en bus cap a Terra Mítica. Dia sencer al parc temàtic de Terra Mítica. Dinar en un restaurant dins del parc. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: VALÈNCIA / DELTA DE L’EBRE / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap al Delta de l’Ebre. Arribada i temps lliure per fer caiac per l’Illa de Gràcia i una ruta en bicicleta per la desembocadura del Delta. Dinar pícnic de l’hotel. Acabades les activitats, retorn cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 390€ 

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×