Euskadi

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir Euskadi a través d’un itinerari molt dinàmic, on es combinen activitats culturals i paisatgístiques amb la pràctica d’esports d’aventura.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / DONOSTI

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Donosti. Parades en ruta per esmorzar. Continuació del viatge, arribada a Donosti i temps lliure per dinar (portat de casa). A continuació, visita guiada de la ciutat amb guia local, on destaca: l’Ajuntament, Teatre Victòria Eugènia, Seu Foral de la Diputació… Després de la visita, trasllat al hostel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: DONOSTI / ORIO / ZUMAIA / DONOSTI
Esmorzar i sortida en bus per fer les activitats de kayac i pàdel surf a la costa d’Orio amb monitors especialitzats. Dinar pícnic. Per la tarda, farem senderisme guiat pels Flysch de Zumaia. Acabada la visita, retorn a Donosti. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: DONOSTI / DEBA / DONOSTI
Esmorzar i sortida en bus per fer una activitat de surf a la Platja de Deba. Acabada l’activitat, tornarem a Donosti per dinar en restaurant. A la tarda, farem una ruta amb bicicleta d’unes 2h amb monitors titulats. Dividirem el grup en dos. Mentre un grup té temps lliure (platja, compres…) l’altre grup farà el recorregut amb bici per la ciutat de Donosti. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: DONOSTI / BILBAO / DONOSTI
Esmorzar i sortida en bus cap a Bilbao. Visita al guiada al Museu Guggenheim. El seu edifici està cobert per panells de titani, construïts per captar la llum. Acabada la visita, anirem al casc antic, anomenat “els 7 carrers”, la zona més animada de la ciutat. Destaca també la Catedral de Bilbao i la Plaça Nova. Dinar lliure de pinxos i tarda lliure a Bilbao. Tornada a Donosti, sopar i allotjament.

 

DIA 5: DONOSTI / ESCOLA
Esmorzar i sortida per fer una activitat de pilota basca amb pelotaris professionals. Sortida en bus cap a la nostra escola. Parada en ruta per dinar en restaurant. Arribada a l’escola i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 390€

 

El preu inclou:

 • Autocar pels trasllats indicats al programa
 • Estada de 4 nits en hostel a Donosti en règim de pensió completa
 • Activitats i visites especificades a l’itinerari
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors acompanyants

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×