Euskadi

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir Euskadi a través d’un itinerari molt dinàmic, on es combinen activitats culturals i paisatgístiques amb la pràctica d’esports d’aventura.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / DONOSTI

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Donosti. Parades en ruta per esmorzar i dinar (portat de casa). Continuació del viatge i arribada a Donosti. Trasllat a l’alberg. Distribució de les habitacions. A la tarda pujarem amb Funicular al Monte Igueldo i farem una visita al centre de la ciutat: l’Ajuntament, Teatre Victòria Eugènia, Seu Foral de la Diputació… Sopar i Allotjament.

 

DIA 2: DONOSTI / ZUMAIA / DONOSTI

Esmorzar. Pel matí farem activitats de kaiac i snorkel. Dinar i per la tarda, farem senderisme amb guia local pels Flysch de Zumaia. Acabada la visita, retorn a Donosti. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: DONOSTI / BILBAO/ DONOSTI

Esmorzar i sortida en bus cap a Bilbao. Visita al Museu Guggenheim (entrada inclosa). El seu edifici està cobert per panells de titani, construïts per captar la llum. Acabada la visita anirem al casc antic, anomenat “els 7 carrers”, la zona més animada de la ciutat. Destaca també la Catedral de Bilbao i la Plaça Nova, on hi ha els millors pinxos de Bilbao. Dinar en un restaurant. Per la tarda, farem una passejada en BTT. Retorn a l’alberg. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: DONOSTI

Esmorzar i sortida per fer activitat d’hipica de 1h 30’. Dinar i per la tarda anirem a fer una activitat d’orientació al bosc, tot fent servir mapes, brúixola, el sol, els arbres… Retorn a l’alberg. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: DONOSTI / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a casa. Parada a Saragossa per dinar en un restaurant i arribada a última hora de la tarda.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

PREU A PARTIR DE 350€/alumne

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×