Mallorca

Amb aquest viatge descobrirem l’illa més gran de les Illes Balears: Mallorca. Les possibilitats d’aquesta destinació són múltiples! Farem excursions, visites culturals, rutes paisatgístiques i molt més!

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / PALMA DE MALLORCA

Presentació a l’aeroport i sortida cap a Mallorca a l’hora acordada en vol de línia regular. Arribada a l’illa i trasllat a l’hotel 3*. Tarda per platja i piscina. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: PALMA DE MALLORCA / VALLDEMOSSA / DEIÀ / PORT DE SÓLLER / PALMA DE MALLORCA

Esmorzar i sortida amb bus per fer una excursió a un dels pobles més emblemàtics de Mallorca, situat al bell mig de la Serra de Tramuntana. Es disposarà de temps lliure per conèixer Valldemossa tot fent un passeig pels seus carrerons empedrats amb les típiques cases de pedra. Tornarem a l’autocar per continuar el nostre recorregut cap a Deià (visita panoràmica), poble escollit per artistes i pintors com a lloc de residència. A continuació, ens dirigirem cap al Port de Sóller, l’únic que hi ha a la Serra de Tramuntana, i es disposarà de temps lliure per fer un bany, algunes compres o simplement per descobrir l’encant del Passeig Marítim i les terrasses. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PALMA DE MALLORCA / PORTO CRISTO / PALMA DE MALLORCA

Esmorzar i sortida amb bus cap a l’est de Mallorca, fins a Porto Cristo, poble pescador on visitem les mundialment conegudes Coves del Drach. Al seu interior, podrem assistir a uns inoblidables minuts musicals al llac subterrani més gran de Europa, el Llac Martel. A continuació, visitarem les Coves dels Hams, que són famoses per les seves particulars columnes arborescents i pels seus encantadors llacs, sobre els quals també s’hi ofereix música clàssica acompanyada d’una meravellosa il·luminació elèctrica, obra del descobridor. A mitja tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PALMA DE MALLORCA / PORT DE POLLENÇA / ALCÚDIA / PALMA DE MALLORCA
Esmorzar i sortida amb bus cap al Port de Pollença per fer un creuer, sempre que el temps ho permeti, que ens portarà fins a la Platja de Formentor, una de les millors de l’illa, de sorra blanca i fina, amb aigües transparents i colors inversemblants. Durant el trajecte per carretera, parada al Mirador des Colomer, impressionant, un penya-segat de 232 metres d’alçada. L’excursió es pot combinar amb temps lliure a la platja o bé amb una parada al Festival Park, complex d’oci i comercial outlet. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: PALMA DE MALLORCA / AEROPORT
Esmorzar i sortida amb bus des de l’hotel fins a Palma ciutat. Visita amb guia oficial al centre històric de Palma amb entrada al Castell de Bellver (amb carta segellada pel centre). Dinar a l’hotel i sortida en bus cap a l’aeroport de Palma per sortir en vol de línia regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 400€

 

El preu inclou:

 • Bitllets d’avió anada i tornada de la cia Vueling
 • Autocar pels trasllats Aeroport / Hotel / Aeroport
 • Estada de 5 dies /4 nits en hotel de 3* en règim de pensió completa i amb habitacions múltiples
 • Excursions especificades a l’itinerari
 • Assegurança de viatge
 • Gratuïtats pels professors acompanyants

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×