Grècia

Amb aquest viatge de 5 dies reviurem la Grècia clàssica! Visitarem Atenes i alguns dels indrets més carregats d’història del món. Ens endinsarem en la màgia dels grans temples i les edificacions majestuoses que han sigut capaces de perdurar al llarg del temps i gaudirem de paisatges idíl·lics.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / ATENES

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció Atenes. Arribada a l’Aeroport, trasllat a l’hotel i distribució de les habitacions. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita lliure de la ciutat on descobrirem l’Acròpolis, amb el Temple d’Atenea Nike, els Propileus, el Partenó, l’Erecteion… També visitarem el Turó de Filopapo, el Barri de Plaka, l’Arc d’Adrià, el Temple de Zeus, el Parlament i la ciutat moderna d’Atenes. Després de la visita, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: ATENES / EPIDAURE / NAPULIA / OLÍMPIA

Esmorzar i sortida en direcció a Olímpia. Durant el recorregut, farem una breu parada al Canal de Corint, que va obrir una important via de transport marítim i va separar el Peloponès de la resta de Grècia. Arribada a Epidaure, on visitarem el teatre a l’aire lliure més increïble del món clàssic. Passant per la ciutat de Napulia, arribarem al naixement arqueològic de Mycenas, on visitarem la Tomba d’Agamèmnon i la Porta dels Lleons. Continuació del viatge fins a Olímpia. Arribada a l’hotel i distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: OLÍMPIA / ATENES

Esmorzar i sortida per visitar Olímpia, famosa per la celebració dels primers jocs olímpics de la història. Recorrerem els seus temples entre els quals hi destaca el de Zeus Olímpic, construït entre l’any 470 i 456 aC i que acull l’estàtua de Zeus, una de les set meravelles del món antic. Veurem les restes arqueològiques i l’estadi. A la tarda, tornada cap a Atenes. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: ATENES / AEGINA / HYDRA / POROS / ATENES

Esmorzar i trasllat fins al port del Pireu per fer un creuer de tot el dia. Visitarem les illes d’Aegina, Hydra i Poros. L’illa d’Aegina compta amb assentaments humans des del 2.500 aC. Arribada al seu port natural i temps lliure per passejar pels seus carrerons. Embarcament i dinar a bord. Arribada a Hydra, una petita illa amb cases blanques davant del mar, que mostren la riquesa d’aquest poble, on hi viuen diversos armadors grecs. Temps lliure per passejar i compres. Trasllat fins a Poros, una illa amb encant situada davant del Peloponès. Després de les visites, tornada cap a Atenes. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: ATENES / BARCELONA

Esmorzar a l’hotel, recollida de les habitacions i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat fins a l’Aeroport d’Atenes i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 600€

 

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×