Grècia

Amb aquest viatge descobrirem i reviurem la Grècia clàssica. Visitarem Atenes i algunes de les ciutats més carregades d’història del món! 

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / ATENES

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Atenes. Arribada i trasllat en bus a l’hotel. Allotjament

 

DIA 2: ATENES

Esmorzar. Dia lliure per visitar i passejar per la ciutat: l’Acròpoli, el Partenon…. (Entrades no incloses).  Allotjament.

 

DIA 3: ATENES / CORINT / MICENES / EPIDAURE / OLYMPIA

Esmorzar i sortida en bus en direcció al canal de Corint. Visita del recinte arqueòlogic de Micenes, a destacar el Tresor dels Atridas, la Porta dels Lleons i la Tomba d’Argamenon. També visitarem el famós teatre d’Epidaure. Arribada a Olympia. Allotjament.

 

DIA 4: OLYMPIA / DELFOS

Esmorzar. Visita del Temple de Zeus, temple de Hera, Estadi i Museu. Sortida cap a Patras per carretera en direcció a Delfos. Allotjament.

 

DIA 5: DELFOS / ATENES

Esmorzar i estada a Atenes, un dels llocs sagrats més importants de Grècia amb un temple dedicat a Apol·lo, Déu de la bellesa, la perfecció i de la música. Retorn a Atenes. Allotjament.

 

DIES 6 i 7: ATENES

Estada en règim d’allotjament i esmorzar. Dies lliures amb possibilitat de realitzar excursions al Cap Sounion  o bé fer un creuer per les illes de Hydra, Poros i Egina.

 

DIA 8: ATENES / BARCELONA

Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 690€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×