Aventura a Astúries

Amb aquest viatge tenim la oportunitat de gaudir d’Astúries durant 5 dies molt complets! Visitarem els principals espais culturals, descobrirem els paisatges més bonics de la zona, farem interessants rutes i excursions, i ens divertirem practicant una gran varietat d’esports d’aventura.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / CANGAS D’ONÍS

Sortida de la nostra escola en autocar a primera hora del matí. Breus parades en ruta. Dinar portat de casa. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: DESCENS EN CANOA
Esmorzar. A primera hora sortirem cap a Arriondas, des d’on farem un descens en canoa pel riu Sella fins a la localitat de Llovió, cobrint gran part del famós trajecte del descens internacional en piragua. Dinar a l’hotel. Tarda lliure. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: MUSEU JURÀSSIC D’ASTÚRIES / PAINTBALL
Esmorzar. Al matí ens desplaçarem a la localitat de Colunga, on visitarem el MUJA, el Museu Juràssic d’Astúries, un singular museu que acull una de les mostres més completes i didàctiques del món sobre aquests fascinants rèptils. Amb el “temps” com a fil conductor, es mostra l’evolució de la vida a la Terra des dels seus inicis fins a l’arribada de l’home, fent especial èmfasi en el mesozoic o Era dels Dinosaures. Dinar a l’hotel. A la tarda farem una sessió de paintball, joc d’estratègia, en el qual els participants fan servir marcadores per disparar petites boles de pintura a altres jugadors. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: RAFTING / CANGAS D’ONÍS
Esmorzar i sortida amb direcció al Congost de los Beyos, per a realitzar una activitat de ràfting. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visita a Cangas d’Onís per veure el pont romà amb la Creu del Victòria i recórrer els seus carrers més típics. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: CANGAS D’ONÍS / ESCOLA

Esmorzar i sortida de l’hotel cap a la nostra població. Breus parades en ruta. Dinar lliure no inclòs. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 320€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×