Praga i Berlin

Amb aquest viatge descobrirem dues ciutats europees de gran importància històrica: Praga i Berlín. Visitarem els principals monuments i les places, i gaudirem passejant pels carrers més emblemàtics de les ciutats.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / PRAGA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Praga. Arribada i trasllat en bus a l’hotel. Sopar i allotjament

 

DIA 2: PRAGA

Esmorzar. Dia lliure per visitar aquesta bonica ciutat bohèmia, on es destaca: El Castell, la Catedral de San Vito, l’església de San Nicolàs…. (Entrades no incloses). Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PRAGA

Esmorzar. Dia lliure amb la possibilitat de fer una excursió a la ciutat balneari de Karlovy Vary. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PRAGA

Esmorzar. Dia lliure per continuar visitant i passejant pels carrers de Praga: Plaça de la Ciutat Vella, el Pont Carlos, la Plaça Wenceslao…Sopar i allotjament.

 

DIA 5: PRAGA / BERLÍN

Esmorzar i sortida en bus cap a Berlin. Allotjament.

 

DIA 6: BERLÍN

Esmorzar. Dia lliure per visitar aquesta ciutat cosmopolita que canvia any rere any, on en destaca: la Porta de Brandenburg, la Catedral de Berlin, el Monument a l’Holocaust… (Entrades no incloses). Allotjament.

 

DIA 7: BERLÍN

Esmorzar. Dia lliure, per continuar passejant i visitant la ciutat, com: el Mur de Berlin (la major part va ser derruïda), l’església Memorial Kaiser Wilhelm… (Entrades no incloses). Allotjament.

 

DIA 8: BERLIN  / BARCELONA:

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport  i sortida en vol regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 650€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×