Alemanya

Amb aquest viatge descobrirem Alemanya al complet! Farem un itinerari cultural i paisatgístic pels indrets més emblemàtics del país, des de pobles pintorescos amb encant fins a les ciutats més modernes i cosmopolites.

 

ITINERARI 

 

DIA 1: AEROPORT / FRANKFURT / HEIDELBERG

Presentació a l’aeroport i  sortida en vol regular a Frankfurt. Arribada i trasllat a Heidelberg. Visita panoràmica de la ciutat, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: HEIDELBERG / VALL DEL RIN / HEIDELBERG

Esmorzar i sortida cap a la Vall del Rin, on a les seves vores s’aixequen romàntics castells sobre turons plens de vinyes. Durant els mesos d’abril a juny es fa un creuer pel Rin. Retorn a Heidelberg. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: HEIDELBERG / NUREMBERG / MUNICH

Esmorzar i sortida cap a Nuremberg. Visita panoràmica de la ciutat amb la Rathausplatz, on es troba el vell ajuntament i les torres bessones de l’església de St Sebald. Continuació fins a Munich. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: MUNICH

Esmorzar i visita panoràmica de la ciutat amb la Catedral, el vell i el nou ajuntament, la ciutat olímpica… Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 5: MUNICH / AEROPORT

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada l’aeroport i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 640€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×