Itàlia al complet (Venècia, Florència, Roma)

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de descobrir Itàlia, a través d’un  itinerari per les ciutats italianes amb més ressò internacional, per la seva bellesa i la gran importància cultural, històrica i artística.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / VENÈCIA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Venècia. Arribada i visita de la ciutat: Basílica Sant Marcos, Palau Ducal, Pont de Rialto… (Entrades no incloses). Allotjament a Lido di Jesolo. 

 

DIA 2: LIDO DI JESOLO / FLORENCIA (Montecatini)

Esmorzar. Dia lliure a Florència per visitar aquesta bonica ciutat, on destaca entre d’altres: el Museu de l’Acadèmia, la Galeria dels Uffizi, Palau Pitti o la seva Catedral. (Entrades no incloses). Allotjament.

 

DIA 3: MONTECATINI / ROMA

Esmorzar i matí lliure a Florència per continuar visitant la ciutat: Plaça Duomo, Plaça della Signoria, Ponte Vecchio… A la tarda sortida en bus cap a Roma. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

DIA 4 i 5: ROMA

Estada en règim d’allotjament i esmorzar. Dies lliures per conèixer la ciutat. Destaca entre d’altres: la Fontana de Trevi, el Coliseu Romà, el Barri del Trastevere, el Vaticà … (Entrades no incloses).

 

DIA 6: ROMA / AEROPORT

Esmorzar i a l’hora indicada, trasllat a l’aeroport de Roma i sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 590€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×