Taller de la verema

Sortida de l’escola a les 9:00h en direcció a la casa de colònies (a escollir), presentació dels monitors, esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per conèixer el món de la Verema!

 

On voleu fer el taller de la Verema?

 

La Verema a Llinars del Vallès
Un gran dia per descobrir què és i com es fa una verema, i ho farem com es feia antigament. Prepareu-vos per trepitjar raïm! L’activitat es realitza majoritàriament a les vinyes a 15 minuts de la casa, després d’una petita excursió pels camins del Parc Natural del Corredor-Montnegre. A les vinyes ens hi espera el pagès/a que, amb l’ajuda dels monitors/es, guiarà l’activitat. Cada participant s’emporta cap a casa com a obsequi l’ampolleta de mostra de most i el quadernet de la verema! Acabada l’activitat temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada tornarem cap a l’escola.

 

La Verema a Sant Sadurní d’Anoia
Una experiència única amb els companys al Pla del Penedès! Anirem fins a la vinya per conèixer els ceps, collir raïm i fer l’aixafada a manera tradicional. Després, embotellarem el most i ens l’emportarem a l’escola per seguir el procés de fermentació. A més, anirem a visitar les bodegues Blancher per veure la verema en la seva vessant més industrial. Veurem tots els passos del procés del vi, des de l’arribada del raïm fins a l’embotellament, amb les explicacions dels monitors. Acabades les activitats, temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

*Aquest taller només està disponible al setembre i a l’octubre.

**Possibilitat de transport.

 

Preu a partir de: 13,50€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×