Taller de la verema

Sortida de l’escola a les 9:00h en direcció a la casa de colònies (a escollir), presentació dels monitors, esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per conèixer el món de la Verema!

 

On voleu fer el taller de la Verema?

 

La Verema a Llinars del Vallès
Un gran dia per descobrir què és i com es fa una verema, i ho farem com es feia antigament. Prepareu-vos per trepitjar raïm! L’activitat es realitza majoritàriament a les vinyes a 15 minuts de la casa, després d’una petita excursió pels camins del Parc Natural del Corredor-Montnegre. A les vinyes ens hi espera el pagès/a que, amb l’ajuda dels monitors/es, guiarà l’activitat. Cada participant s’emporta cap a casa com a obsequi l’ampolleta de mostra de most i el quadernet de la verema! Acabada l’activitat temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada tornarem cap a l’escola.

 

La Verema a Sant Sadurní d’Anoia
Una experiència única amb els companys al Pla del Penedès! Anirem fins a la vinya per conèixer els ceps, collir raïm i fer l’aixafada a manera tradicional. Després, embotellarem el most i ens l’emportarem a l’escola per seguir el procés de fermentació. A més, tindrem l’opció de visitar les bodegues Blancher per veure la verema en la seva vessant més industrial. Veurem tots els passos del procés del vi, des de l’arribada del raïm fins a l’embotellament, amb les explicacions dels monitors (L’opció de la visita a les bodegues només està disponible per Cicle Mitjà i Cicle Superior). Acabades les activitats, temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

*Aquest taller només està disponible al setembre i a l’octubre.

**Possibilitat de transport.

 

Preu a partir de: 14,50€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×