Els millors destins per viatges de fi de curs

Buscant el destí perfecte pel viatge de fi de curs? Et proposem 5 indrets idonis!

El viatge de fi de curs és un dels moments més esperats pels alumnes després d’haver acabat un intens curs escolar. Per aquest motiu, a vegades resulta difícil escollir quin és el destí ideal: un lloc que s’ajusti al nostre pressupost, que ens enriqueixi culturalment, que ens asseguri moments de diversió… i que, en definitiva, sigui inoblidable. Des de KulturalTours us volem ajudar i us recomanem 5 destins que són una aposta segura:

  1. CRACÒVIA

Segons l’autor i crític Wilhelm Feldman “Per trobar l’ànima de Polònia, has de buscar a Cracòvia”, i és que la ciutat va ser durant molt de temps la capital del país i, per tant, la ubicació central del govern nazi durant la Segona Guerra Mundial. Actualment, és una de les ciutats més sorprenents i reconegudes històricament del món, i l’espai perfecte per conèixer un dels episodis més tràgics i importants de la historia europea. Però a més, és una ciutat viva i amb encant que ens permetrà passar uns dies sensacionals! Si vols saber la nostra proposta de viatge en aquesta ciutat, fes clic aquí.

  1. COPENHAGUEN

Copenhaguen, la combinació perfecta entre la tradició i la modernitat. És una encantadora ciutat que sempre sorprèn al visitant, on palaus reials i edificis avantguardistes conviuen en el mateix espai! Fer un itinerari pels fascinants espais culturals, pels colorits i artístics barris antics, i per les grans avingudes comercials i modernes, és sens dubte un viatge de fi de curs ideal! Fes clic aquí per més informació sobre el viatge a Copenhaguen que et proposem!

  1. PRAGA

Praga, la capital de la República Txeca, és una de les ciutats més màgiques del l’Europa de l’Est. És un indret on la història l’ha maltractat en nombrosos moments: dues guerres mundials, la invasió nazi, l’èxode jueu…  tot això fa que avui sigui una ciutat repleta de cultura i història. Els encantadors carrerons del casc històric, els edificis medievals, renaixentistes i barrocs, i les botigues i els restaurants tradicionals fan que Praga sigui un destí inoblidable! Dóna un cop d’ull a la nostra proposta de viatge a Praga fent click aquí!

  1. ITÀLIA NORD

Un clàssic que mai falla: un recorregut per descobrir les principals ciutats amb encant del nord d’Itàlia! Pisa, Florència, Siena, Venècia, Verona… són ciutats que no deixen a ningú indiferent! Farem un viatge a través de la història de l’art que ens regalen aquestes ciutats, que són bressol de grans artistes com Michelangelo o Leonardo Da Vinci, gaudirem d’una bona gastronomia i ens enamorarem del bonic paisatge de la Toscana. Llegeix aquí el nostre itinerari de viatge pel nord d’Itàlia!

  1. BÈLGICA

Si el que es busca és un destí apte per a qualsevol tipus de viatger, Bèlgica és el país ideal! El país sempre ha tingut una imatge de serietat, per ser coneguda a Europa per acollir les institucions de la Unió Europea o la OTAN, però el cert és que aquest país és de tot menys avorrit. Fer un recorregut per les ciutats més emblemàtiques d’aquest petit i multilingüe país  ens permetrà conèixer la seva intensa història, enamorar-nos del seus carrers, places, avingudes i ciutats medievals, i gaudir d’una bona gastronomia! Aquí et deixem el nostre viatge de fi de curs a Bèlgica, t’animes?

Aquests són alguns dels viatges de fi de curs que us recomanem, si encara esteu indecisos, mireu la nostra oferta de viatges de fi de curs, que es poden personalitzar i adaptar a les necessitats de cada grup escolar!×