Per què pensar en Madrid com a destinació per a la teva sortida escolar?

Madrid, el destí ideal per un viatge de fi de curs molt complet!

Madrid és una ciutat amb un imponent casc històric, museus increïbles, grans parcs i mercats tradicionals! Segurament has estat allà més d’una vegada, i segurament saps que aquesta és la oportunitat que els teus alumnes visquin aquesta experiència.

Madrid, és una de les destinacions més sol·licitades per les escoles, principalment perquè permet als professors complir amb els objectius del seu pla acadèmic. Només cal esmentar que compta amb una gran oferta artística com obres de teatre i musicals que tenen lloc a la ciutat durant tot l’any. Però sens dubte, el principal atractiu és la varietat de museus que exposen temes històrics i culturals, com són les visites al Prado, el Palau Reial o al museu Reina Sofia, entre d’altres.

En ser una ciutat diversa i multicultural, ofereix també una gran varietat gastronòmica amb influència de tots els països que puguis imaginar, i amb preus per a tots els pressupostos, la qual cosa la fa realment atractiva i divertida per als estudiants.

D’altra banda, és una destinació molt ben comunicada que permet fer sortides radials. Per exemple, es pot aprofitar el viatge per fer excursions a Toledo, Segòvia o Avila i tornar a Madrid el mateix dia.

Si encara no estàs convençut de si aquest pot ser el destí ideal per al teu grup, fes clic aquí per veure en detall l’itinerari del viatge.×