Madrid Kultural

DIA 1: ESCOLA / SARAGOSSA / MADRID

Sortida de l’escola en autocar a primera hora del matí en direcció a Madrid. Parada a Saragossa per dinar (lliure). Arribada i panoràmica amb el bus per la ciutat. Trasllat a l’hotel. Repartiment de les habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 2: MADRID

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Museu del Prado, on podrem admirar obres com Las Meninas de Velázquez o Los Fusilamientos de Goya. Dinar i tarda lliure pel centre de la ciutat. Sopar i possibilitat d’anar al teatre (no inclòs). Trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 3: MADRID / TOLEDO / MADRID

Esmorzar a l’hotel i visita al Congrés dels Diputats. Després, sortida cap a Toledo. Visita de Ntra. Sra. del Tránsito, Museu Sefardí i el Barri Jueu. Dinar en restaurant. Per la tarda visita a una fàbrica d’espases, tradició de la ciutat. Retorn a Madrid. Sopar i allotjament.

DIA 4: MADRID

Esmorzar. Durant el matí, visita al Museu de la Casa de la Moneda i Timbre. Després visitarem  el Museu Reina Sofia. Dinar i a la tarda, visita al Palau Reial, amb els Salons oficials i la Real Farmàcia. A l’hora indicada sopar i allotjament.

DIA 5 : MADRID / CALATAYUD / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a la nostra escola. Parada per dinar en restaurant. Continuació del viatge, arribada a última hora de la tarda i fi dels nostres serveis.

NOTA: Possibilitat de fer el viatge en ave o en avió.

 

PREU A PARTIR DE: 298€

Categories: ,
EL TEU PREU


 

 
Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.