Fundació Mona

Sortida de l’escola a les 09:00h, en direcció a la comarca de la Selva. Esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per introduir els alumnes en el món dels primats: sabrem què mengen, on viuen, com es relacionen i les diferències que hi ha entre animals salvatges i domèstics. Acabada la visita, temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

Opció de fer un taller:

 

Educació Infantil:

 • Som ximpanzés: Els alumnes, a través de jocs, recreen el camí que poden seguir els primats fins arribar a la Fundació Mona. El joc es complementa amb una activitat d’imitació d’aspectes característics dels ximpanzés i de la seva socialització i vida comunitària.

 

Cicle Inicial i Mitjà:

 • Pesquem tèrmits: Els alumnes aprenen com s’alimenten els ximpanzés, i també algunes de les seves capacitats cognitives. Per això, han de construir un termiter artificial i mirar d’extreure els ítems que hi ha dins, tal i com ho faria un ximpanzé.

 

Cicle Mitjà i Superior:

 • Sobrevivim a la Selva: Els alumnes es posaran en la pell dels ximpanzés, dels predadors i dels cultivadors de palma d’oli en un joc d’acció on l’objectiu és la supervivència, a través de la recerca d’aliments.

 

Cicle Superior:

 • Conservació i biodiversitat (Oli de Palma): Els alumnes es posaran en situació de l’actual problemàtica de pèrdua d’hàbitat que estan patint les selves de tot el planeta i les conseqüències en la pèrdua de biodiversitat. Amb aquest taller, l’alumne tindrà la possibilitat d’actuar segons el rol que li toqui.

 

1r i 2n d’ESO

 • Sobrevivim a la selva: Els alumnes es posaran en la pell dels ximpanzés, dels predadors i dels cultivadors de palma d’oli en un joc d’acció on l’objectiu és la supervivència, a través de la recerca d’aliments.
 • Conservació i biodiversitat (oli de palma): Els alumnes es posaran en situació de l’actual problemàtica de pèrdua d’hàbitat que estan patint les selves de tot el planeta i les conseqüències en la pèrdua de biodiversitat. Amb aquest taller, l’alumne tindrà la possibilitat d’actuar segons el rol que li toqui.

 

3r, 4t d’ESO i Batxillerat

 • Conservació i biodiversitat (Coltán): Els alumnes es posaran en situació de l’actual problemàtica de pèrdua d’hàbitat que estan patint les selves de tot el planeta i les conseqüències en la pèrdua de biodiversitat. Amb aquest taller, a cada alumne se li assignarà un rol i haurà de defensar la seva postura davant la problemàtica plantejada, tot treballant competències socials i emocionals.

 

*Possibilitat de transport

 

Preu de la visita: 7€

Preu de la visita + taller: 9€

 

EL TEU PREU

  Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
   

  ×