Fundació Mona

Sortida de l’escola a les 09:00h, en direcció a la comarca de la Selva. Esmorzar i inici de les activitats. Aquesta sortida ens servirà per introduir els alumnes en el món dels primats: sabrem què mengen, on viuen, com es relacionen i les diferències existents entre animals salvatges i domèstics. Acabada la visita, temps lliure per dinar i jugar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola.

 

*Opció de fer un taller:

Educació Infantil:

Som ximpanzés: Els alumnes, a través de jocs, recreen el camí que poden seguir els primats fins arribar a la Fundació Mona. El joc es complementa amb una activitat d’imitació d’aspectes característics dels ximpanzés i de la seva socialització i vida comunitària.

Cicle Inicial i Mitjà:

Pesquem tèrmits: Els alumnes aprenen com s’alimenten els ximpanzés, i també algunes de les seves capacitats cognitives. Per això, han de construir un termiter artificial i mirar d’extreure els ítems que hi ha dins, tal i com ho faria un ximpanzé.

Cicle Mitjà i Superior:

Sobrevivim a la Selva: Els alumnes es posaran en la pell dels ximpanzés, dels predadors i dels cultivadors de palma d’oli en un joc d’acció on l’objectiu és la supervivència, a través de la recerca d’aliments.

Cicle Superior:

Conservació i biodiversitat (Oli de Palma): Els alumnes es posaran en situació de l’actual problemàtica de pèrdua d’hàbitat que estan patint les selves de tot el planeta i les conseqüències en la pèrdua de biodiversitat. Amb aquest taller, l’alumne tindrà la possibilitat d’actuar segons el rol que li toqui.

 

**Possibilitat de transport.

 

PREU A PARTIR DE: 6€

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×