Àustria i Munich

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de conèixer espais molt emblemàtics i diversos… Farem un itinerari guiat passant per ciutats d’Itàlia, Àustria i Alemanya, tot gaudint d’importants visites culturals i de panoràmiques paisatgístiques espectaculars!

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / MILÀ

Presentació a l’aeroport per realitzar tràmits de facturació i embarcament i sortida en vol regular a Milà. Arribada, trasllat a l’hotel. A la tarda visita panoràmica amb guia local d’aquesta ciutat, situada al nord d’Itàlia, a la regió de la Llombardia. Sopar en restaurant i allotjament.

 

DIA 2: MILÀ / VERONA / INNSBRUCK

Esmorzar. Sortida a primera hora cap a Verona. Visita guiada de la ciutat que ja va ser un municipi molt desenvolupat durant l’Imperi Romà, com testifica l’Arena, el major amfiteatre romà després del Coliseu i el més ben conservat. Visitarem també la Plaça Bra i la Plaça delle Erbe, on es troba el Palau dels Capuletti. Continuació del nostre viatge fins a Innsbruck, la capital del Tirol. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: INNSBRUCK

Esmorzar. Durant el matí visita de la ciutat per l’exterior de la Basílica de Wilten, l’Arc de Triomf,  passejada per la zona de vianants, on es troba el famós Sostre d’Or. Es visitarà l’interior de la Hofkirche, o Església de la Cort, en la qual es troba el Mausoleu de l’Emperador Maximiliano. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: INNSBRUCK / SALZBURG

Esmorzar. Sortida cap a Salzburg. Arribada al migdia i trasllat a l’hotel. Temps lliure per dinar i a la tarda visita a peu de la ciutat amb guia local: passeig pels monuments més rellevants, els carrerons del casc antic i les places més significatives de l’època dels prínceps-arquebisbes, la catedral, el Palau Mirabell, la casa natal de Mozart, l’abadia benedictina de St. Peter, etc. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: SALZBURG

Esmorzar. Al matí visita de la Fortalesa, on hi pujarem amb funicular. Situada sobre la muntanya “Mönchsberg”, domina les teulades de l’antic nucli barroc, com el castell més gran totalment conservat de l’Europa Central. A continuació visita de la casa natal del compositor W.A. Mozart. Durant 26 anys sencers, des de 1747, la família va habitar en un habitatge del tercer pis. Mozart va passar aquí la seva infantesa i joventut al costat dels seus pares Leopold i Anna Maria, així com amb la seva germana “Nannerl”. L’any 1773 es van traslladar a la Residència Mozart a la plaça “Makartplatz“. Per la tarda, anirem a visitar la Catedral de Salzburg i el centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: SALZBURG / MUNICH

Esmorzar. Sortida cap a Munich. A la tarda visita panoràmica de la ciutat on veurem Englischer Garten, l’Església Asam, l’Església St. Pere, St. Kajetan, Neu Rathaus, Odeonsplatz, antic ajuntament i l’església de la Mare de Déu Frauenkirche, símbol inconfusible de la ciutat, amb les seves dues cúpules visibles des de tota la ciutat, i de la qual se’n destaca el pintoresc carilló Glockenspiel. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: MUNICH / CASTELL DE NEUSCHWANSTEIN / MUNICH

Esmorzar. Sortida cap al Castell de Neuschwanstein, que es troba a prop de la ciutat de Füssen i és creació del Rei Lluís II de Baviera. Retorn a Munich amb parada al típic poble d’Oberammergau, conegut mundialment per les seves talles de fusta. Sopar  i allotjament.

 

DIA 8: MUNICH / FREISING / AEROPORT

Esmorzar. Sortida cap a Freising i temps lliure per visitar la ciutat més antiga de Baviera, amb quasi 1.300 anys d’antiguitat. Dinar lliure i a mitja tarda sortida cap a l’Aeroport de Munich. Sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 780€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×