Berlín

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de descobrir Berlín, la capital i la ciutat més gran d’Alemanya, que constitueix un important centre de cultura, política i ciència d’Europa. Visitarem els seus principals espais culturals, carrers, jardins, places i monuments.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / BERLÍN

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció Berlín. Arribada i trasllat a un hotel 3*. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat on veurem el Reichstag, la seu del parlament alemany, la famosa Porta de Brandenburg o la Potsdamer Platz. Passejarem per l’Avinguda Unter den Linden, l’Alexanderplatz, l’antic de Sant Nicolau, la Gendarmenplatz. A continuació visitarem la Gendarmenplatz, l’estació d’Hamburg i les noves construccions del passatge Friedrichstadt. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: BERLÍN

Esmorzar. Durant el matí, visita guiada a peu per l’Illa dels Museus. Visita del Museu de Pèrgam i el Museu Nou, on destaquen peces com l’altar de Zeus de Pèrgam i el bust de Nefertiti. Seguidament, visita al Museu Jueu, un centre per a la difusió de la història i la cultura judeo-alemanya. A la tarda, visita guiada per veure el Checkpoint Charlie, la Topografia del Terror i l’edifici de la Luffwaffe. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: BERLÍN / DRESDEN / BERLÍN

Esmorzar i sortida cap a Dresden. Arribada i visita guiada de la ciutat. Veurem l’espectacular conjunt barroc del Zwinger, amb els seus coneguts pavellons del Carilló i de la Muralla, l’Òpera, la catedral i el castell. Temps lliure per dinar i retorn cap a Berlin. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: BERLÍN / SACHSENHAUSEN / POSTDAM / BERLÍN

Esmorzar i sortida cap al camp de concentració de Sachsenhausen. Arribada i visita guiada del conegut recinte, per on hi van passar més de 200.000 presoners. Continuació fins a Postdam. Temps lliure per dinar i visita de la ciutat. Retorn cap a Berlin, sopar i allotjament.

 

DIA 5: BERLÍN / AEROPORT

Esmorzar i matí lliure a Berlín per fer les últimes compres. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 570€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×