Cantàbria

Amb aquest viatge gaudirem de Cantàbria a través d’un itinerari ple de natura, art i cultura! Recorrerem les principals ciutats, descobrirem pobles pesquers, visitarem els museus més emblemàtics i coneixerem grans espais naturals.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / SANTANDER
Sortida de l’escola en autocar en direcció a Cantàbria. Breus parades en ruta per esmorzar i dinar (portat de casa). Arribada a Santander i temps lliure per visitar la ciutat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: SANTANDER / PARC NATURAL DE CABÁRCENO / COVES DEL SOPLAO / SANTANDER
Esmorzar i sortida en direcció al Parc Natural de Cabárceno, que descobrirem a través d’una visita guiada. Dinar tipus pícnic. A la tarda, visitarem les Coves del Soplao per gaudir d’aquesta meravella de la natura, on les formacions càrstiques han construït un món subterrani únic al món. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: SANTANDER
Esmorzar i sortida per visitar la ciutat de Santander amb guia local. Coneixerem “Los Jardines de Pereda” i la Catedral de Santander. També, pujarem al far, des d’on gaudirem d’una preciosa panoràmica de tota la ciutat. Visitarem el Museu Marítim i farem un passeig en barca per la Badia. Dinar tipus pícnic. A la tarda, visitarem la Península de la Magdalena amb entrada al Palau de la Magdalena inclosa. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: SANTANDER / SANTILLANA DEL MAR / COMILLAS / SAN VICENTE DE LA BARQUERA / SANTANDER
Esmorzar i sortida per visitar Santillana del Mar. Farem una visita a peu amb guia local pel nucli històric de la vila. Visitarem el Museu Rèplica d’Altamira. Dinar tipus pícnic. A la tarda visitarem Comillas, on veurem els exteriors de la Universitat Pontifícia, El Palau de Sobrellano i el “Capricho” de Gaudí. Continuarem el viatge fins a San Vicente de la Barquera, una vila molt lligada al mar per les seves tradicions i costums. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: SANTANDER / BILBAO / ESCOLA
Esmorzar i sortida cap a Bilbao. Visita de la ciutat i entrada al Museu Guggenheim. Dinar lliure i sortida cap a la nostra escola. Parades en ruta. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 430€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×