Anglaterra

Amb aquest viatge descobrirem els millors indrets d’Anglaterra, un dels països més coneguts a nivell internacional. Gaudirem de la capital i de les principals ciutats històriques del seu voltant.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / LONDRES

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Londres. Arribada i trasllat a l’hotel. Per la tarda, visita de la ciutat de Londres amb guia local. Després de la visita, sopar i allotjament.

 

DIA 2: LONDRES

Esmorzar i dia per conèixer la ciutat: el Museu Britànic, la Torre de Londres, el Big Ben… Sopar i allotjament.

 

DIA 3: LONDRES / STRATFORD / OXFORD / MANCHESTER
Esmorzar i sortida cap a Stratford, ciutat natal de Shakespeare, on hi farem una breu parada. Destaca: la casa natal de Shakespeare, l’església Holy Trinity… Continuació fins a Oxford i visita de la ciutat universitària. Després de la visita, seguirem fins a Manchester. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: MANCHESTER / LIVERPOOL / MANCHESTER

Esmorzar i sortida cap a Liverpool. Al matí, visitarem la ciutat natal dels Beatles. Després de la visita, tornada a Manchester i visita amb guia local. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: MANCHESTER / AEROPORT

Esmorzar i visita del barri de Chinatown. A l’hora acordada, trasllat fins a l’aeroport. Tràmits d’embarcament i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis 

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 580€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×