Centre d’Europa

Amb aquest viatge coneixerem el centre d’Europa, tot visitant les capitals de la República Txeca, Hongria i Àustria. Descobrirem els seus espais culturals, els paisatges i la història de tres ciutats que desprenen un encant molt especial!

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / PRAGA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Praga. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure, sopar i allotjament.

 

DIA 2: PRAGA

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure per visitar la ciutat on destaca l’Església de St Nicolás i el Castell de Praga.

 

DIA 3: PRAGA

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure amb possibilitat de visitar una excursió a la ciutat balneari de Karlovy Vary o al camp de concentració de Terezin, situat a 1 hora de Praga.

 

DIA 4: PRAGA / BUDAPEST

Esmorzar i sortida en autocar cap a Budapest. Parada de 3 hr a Bratislava. Temps lliure per visitar la població i continuació del viatge. Arribada a Budapest i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: BUDAPEST

Estada en règim de mitja pensió. Dia lliure per visitar la ciutat amb possibilitat de veure el Parlament o fer un creuer nocturn pel Danubi.

 

DIA 6: BUDAPEST / VIENA

Esmorzar i sortida en bus cap a Viena. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: VIENA

Estada a Viena en règim de mitja pensió. Possibilitat de visitar el centre històric amb guia local i entrar al Palau de Schönbrunn. Allotjament a l’hotel.

 

DIA 8: VIENA / AEROPORT

Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Viena. Tràmits de facturació i sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 690€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×