Costa Brava Sud

Amb aquest viatge de fi de curs gaudirem de la Costa Brava! Us proposem un itinerari de 5 dies que barreja activitats nàutiques i d’aventura amb interessants visites culturals.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PLA DE L’ESTANY / LLORET DE MAR

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció al Pla de l’Estany, per fer una rotació d’activitats de multiaventura (tir amb arc, orientació, paintball…). Dinar portat de casa. A la tarda, sortida cap a Lloret de Mar i trasllat a l’hotel. Temps lliure per platja i piscina. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: LLORET DE MAR / L’ESTARTIT / LLORET DE MAR

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a l’Estartit. Arribada al port per agafar un vaixell, amb fons submarí de vidre, que ens portarà fins a la Reserva Natural de les Illes Medes, de gran riquesa de flora i fauna submarina. Dinar pícnic. A la tarda, farem una activitat de snorkel a les Illes Medes, amagatall perfecte per un centenar d’espècies marines que descobrirem. Acabada l’activitat, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: LLORET DE MAR / ROSES / CADAQUÉS / ROSES / LLORET DE MAR

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Roses per agafar un creuer que ens portarà fins a Cadaqués, tot vorejant la costa del Parc Natural del Cap de Creus. Arribada a Cadaqués i temps per visitar la població. Retorn cap a Roses i temps lliure per dinar amb pícnic. A la tarda, farem caiac i paddel surf a la badia de Roses. Acabades les activitats, retorn cap a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 4: LLORET DE MAR / WATERWORLD / LLORET DE MAR

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al WaterWorld. Gaudirem d’un dels parcs aquàtics més grans d’Europa, que compta amb diverses atraccions d’aigua: muntanyes russes aquàtiques, tobogans, piscines d’onades, rius ràpids i pistes toves. Dinar al parc. A l’hora acordada, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: LLORET DE MAR / ESCOLA

Esmorzar a l’hotel i recollida de les habitacions. Matí lliure per visitar la població de Lloret de Mar i per gaudir de la platja i piscina de l’hotel. Dinar a l’hotel, i a l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 290€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×