Madrid en AVE

Amb aquest viatge descobrirem tots els racons de Madrid. Farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, ens passejarem pels carrers principals i gaudirem de la vida madrilenya mentre coneixem tot el que ofereix la capital.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESTACIÓ D’AVE / MADRID

Presentació a l’estació i sortida en AVE cap a Madrid. Arribada a Madrid i trasllat fins al hostel. Trobada amb la guia i visita panoràmica amb bus de la ciutat. Acabada la visita, temps lliure al Parque del Retiro per dinar (portat de casa). Per la tarda, visita del Museu del Prado, un dels museus més visitats del món on podrem admirar obres com Las Meninas de Velázquez o Los Fusilamientos de Goya. Trasllat al hostel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: MADRID / TOLEDO / MADRID

Esmorzar i sortida en bus cap a Toledo. Visita guiada de la ciutat emmurallada i rodejada pel riu Tajo. El seu casc antic destaca pels monuments cristians, àrabs i jueus; i és coneguda com la ciutat de les tres cultures. Dinar a Toledo i sortida cap al centre de Madrid per visitar el Palacio Real. Després de la visita, trobada amb la guia per fer una visita guiada peatonal pel Madrid dels Àustries. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: MADRID / PARC WARNER / MADRID

Esmorzar a l’hotel i sortida en bus cap al Parc Warner. Tindrem tot el dia per gaudir de les atraccions del parc. Dinar en restaurant dins del parc inclòs. A l’hora acordada, trasllat a Madrid en bus. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: MADRID / ESTACIÓ D’AVE

Esmorzar a l’hotel i matí lliure per últimes compres. Dinar i trasllat fins a l’estació de tren per sortir amb el tren AVE de tornada. Arribada l’estació d’AVE d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 390€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×